ORASI BEŞİKTAŞ OLSA NE YAZAR

         
                                   
           


             

                             ORASI BEŞİKTAŞ OLSA NE YAZAR


                            http://www.xticaret.com/xticaret/?2078_102879                

           

        Görsel medya  da sürekli bir algı oluşturuldu sezon başından beri.          FENERBAHÇE kötü top oynuyor’ .Evet göze hoş gelmeyen, zaman zaman  çok kötü isteksiz top oynadı FENERBAHÇE.
        Dobermanlar, küçük Hınçal lar, Çakallar hepsi sezon başından beri  


FENERBAHÇE’yi yerden yere vurdular, bu futbolla bir şey olmaz dediler, ama o






FENERBAHÇE gitti  açılışında olduğu gibi Avni Aker’in kapanışında da çat diye proje takımı TS ‘a 3 tane çakıverdi her zamanki  gibi

Gitti Manchester United 

ve Feyenord’un  olduğu 

grupta 1. oldu..


         

 Bu arada koro devam ediyordu ‘FENERBAHÇE kötü oynuyor’ diye.
          Hani o Türkiye’nin sözde Barcelona' sı Kadıköy’de orta sahayı geçip tek şut atamadan FENERBAHÇE’den beraberlik aldı diye seviniyordu  ve evinde Vodafone Arena’da ağızlarının suları akarak çıktığı maçta RVP ile ilk mağlubiyeti FENERBAHÇE’den tadıyordu.

Son maçında ise çok üstün oynadığı sağ ve sol bek siz ,9 kişilik FENERBAHÇE’yi yenmeyi başaramıyordu.


Ya tek ezelli rakibimiz bu sene Kadıköy’de ve Ali Sami Yen’de alışılagelmiş mağlubiyetlerini FENERBAHÇ’den alıyordu.



           GS’ ya  4,BJK’a 3 atan Başakşehir ise kendi sahasında maçın başında             attığı gölün üstüne yatarak FB’ i 1-0 yeniyordu(FB’nin direkten dönen ve         kaçırdığı net pozisyonların olduğu maçta) ve Kadıköy’de ise                               FENERBAHÇE’ye 1-0 kaybediyordu.

           Fakat koro devam ediyordu‘ FENERBAHÇE kötü oynuyor’
        
          Evet FENERBAHÇE rakibi olmayan takımlara karşı kötü                          oynuyordu,Antalyaspor,Kayserispor,Bursaspor,Adanaspor,Alanyaspor,Kasımpaşa gibi takımlara karşı hesabıma göre yaklaşık 16 puan kaybetti. Bu puanların yarısını FENERBAHÇE kaybetmeseydi şu an ligde hangi durumda olacağını siz hesaplayın. Bu puanların kaybında tabi ki her sene olduğu gibi yanlış hakem kararları var.(Bakınız Bursa maçı.)Ama diğer önemli sebep te takımın motivasyonu. Bir futbolcu düşünün bomboş bir Saraçoğlu’nda nasıl motive olabilir.?
Bu aşamada bu motivasyonu sağlayacak tek güç var. TARAFTAR.
Lakin bu sene taraftar fakiriyiz.

Çeşitli sebepleri var Yönetimin yanlış uygulamaları yanında bu her fırsatta FENERBAHÇE kötü oynuyor algısını yaratmaya çalişan medya da ki tetikçilerde bu işin içinde.
Ama birde  taraftar grubu var ki takımın çok ihtiyacı oluğu önemli bir FB-GS basketbol maçında takımı destekleyeceğine ‘YÖNETM İSTİFA’ diye bağıran bir grup.
Hani kendi gözlerimle görmesem ve kulaklarımla duymasam kesinlikle inanmazdım bu olaya.





        Fakat ben bu yazıyı yazarken bu  taraftar grubunun da içinde olduğu taraftarlar BJK-FB maçında 90 dakika takımı inanılmaz şekilde desteklediler.90+3 te 9 kişi kalmış takımına ‘SALDIR FENER’ diye bağırıyorlardı. Maçın bitiminde ise ‘ORASI BEŞİKTAŞ OLSA NE YAZAR’ diye söyledikleri şarkıda duydukları haz ise ömre bedel. 
           
        Aziz Yıldırım yönetiminin artık misyonunu tamamladığını ve bir yönetim değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünen milyonlarca FENERBAHÇE taraftarı var şu an ve bende onlardan biriyim..
      Fakat ne Aziz Yıldırım ne de bir başkası benim için FENERBAHÇE nin önüne geçemez ve biliyorum ki 25 milyon FENERBAHÇE taraftarı da böyle düşünüyor. Herkes in muhalefet yapma hakkı demokratik  hakkı dır ama takıma zarar vermeyecek şekilde




             
       Bahsettiğim taraftar grubunun  yönetime muhalefet yapmaları en doğal hakları, ve yapsınlar ama küfürsüz ve hakaretsiz. Fakat önce takımı sonuna kadar desteklesinler,90+3 te 9 kişiye ‘SALDIR FENER’ diye bağırdıkları gibi.
Muhalefet olmak demek sürekli protesto etmek değildir.
ÜLKER ARENA’da kombine biletler için yapılan istek yönetim tarafından değerlendirildi ve kombine fiyatlarında %10 indirim sağlandı. Yeterli mi? Bence değil.
       FENERBAHÇE 25 milyonluk bir camia ve Türkiye’nin en büyük STK’sı. Herkesin aynı düşüncede olması mümkün değil ama ortak payda                                                                 
                                               FENERBAHÇE.


 Onun için ben Antalyaspor maçında tribünlerin bir başka güzel olacağını ve bu sene görmediğimiz bir FENERBAHÇE  tribünleri göreceğimizi umuyorum ve bekliyorum.

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet