ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ????






     Fenerbahçe çok zor bir dönemden geçiyor.20 yıldır Fenerbahçe'ye başkanlık yapan,uğruna hapislerde yatan Aziz Yıldırım'ı  ezici bir çoğunluk ile seçimlerde mağlup ederek Ali Koç başkan oldu.Evet ben Aziz Yıldırım'ın bir dönem daha başkan kalmasını arzu ediyordum ama Ali Koç başkan seçilince onun da Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağından bir nebze olsun kuşkum yoktu.Ama öyle olmadı Genel Kurulda on binlerin önünde 'Sina Afra yönetimimizde yok ' lafının doğru olmadığını sonra öğrendik.Metin Şen zaten 3 temmuzdan beri kanayan yara idi,o da yönetime girdi.Ama Ali Koç'un Fenerbahçe taraftarında çok büyük bir kredisi vardı.Onun için fazla önemsenmedi.

    Önce Aykut Hoca'nın görevine son verildi.Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elenildi.2011 yılından beri gidemediğimiz Şampiyonlar Ligi fırsatı kaçtı.Takibinde Avrupa Liginde bir Dinamo Zagrep faciası yaşadık Comoli ile 1 yıldan fazla  takip ettikleri yüzlerce futbolcuya rağmen transferler geçikti ve yanlış yapıldı.Art arda gelen yenilgilere bahane olarak bir ''bilgi sızdırma'' diye safsata atılarak Aykut Hoca karalanmak istendi.Ama başarısız sonuçlar devam ediyordu ve Kaptan Volkan,Aatıf ve Dirar kadro  dışı  bırakıldı.Ama değişen bir şey olmadı,başarızlık devam ediyordu.

                                                                                                                   

                                                                                               



   İsmail Kartal'ın Ankaragücü'ne  Kadıköy'de 3-1 yenilince bu sefer büyük umutlarla Comoli'nin Fenerbahçe'ye armağan ettiği ve geleceğin takımını  kuracak Philip Cocu soyunma odasında kovalandı.Takım otobüsüne dahi alınmadı,stadı arabası ile terk etti.Yerine yardımcısı Erwin Koeman getirildi. Erwin Koeman'ın takımı Türk  Telekom Arena'da 2-0 geriden gelip maçı 2-2 bitirince,biraz yüreklere su serpildi ise de Trabzon'da yaşanan utanç verici oyun ve başkanın utanç verici sahneleri son noktayı koydu.





      Birde bu işin medya ayağı var.. Fenerbahçe Başkanı'na,Teknik Direktörü'ne ağza alınmayacak sözler söyleyen,taraftarı  maçlara gitmemeye davet eden,Fenerbahçe için tek başarı şampiyonluktur,
diyerek lig ikinciliği beğenmeyen  bahisçi sosyal medya fenomenleri.Bu salçalı fenomenler  seçimlerden sonra tek tek ismen Ali Koç tarafından teşekkür almışlardır. Bu sosyal medya teröristleri şimdi ise yapılan bütün hatalara ses çıkarmıyorlar,eleştiri getirenleri gene hedef  alıyorlar.Bu sosyal medya teröristleri geçen sene cemaatin medyatörleri çakallar,dobermanlar,turgaylar ile  kol kola Aykut Hoca'ya ,Aziz Yıldırım'a saldıranlardır.3 temmuzdan beri ağzından salyalar akarak Fenerbahçe düşmanlığı yapan cemaat medyası ile kendisini Fenerbahçe'liyim diye tanıtan bu tayfanın ağız birliği yapması  çok enteresan.3 temmuzda  Ali ve Metin Şen'in demeçleri,bizim yerimize şampiyonlar ligine gönderilen Tranzonspor ile ilgili Sina Afra'nın söylemleri aklımızda.Ne yazık ki 2011 temmuz ayından beri başkanı ile teknik direktörü ile direnen yıkılmayan son kale yıkıldı gibi gözüküyor. Ersun Yanal konusu ise bir başka facia.Sosyal medyada tröller gün geçmiyor ki Ersun Yanal lehine bir tag açmasınlar.Öyle bir algı yaratıyorlar ki taraftarın yarısından fazlası Ersun Yanal'ı istiyor diye.Fakat dün akşam Samandıra'daki 50 kişi bu algının da  yanal pardon yalan  olduğunun bir
göstergesidir

     Ali Koç egosuna yenik düşerek bu çarkın içinde istemeyerek olabilir ama ne yazık ki bu çarka hizmet ediyor. Sakın bana Koç Holding'in veliahtının egosu olur mu demeyin. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütünün başkanlık koltuğu çok daha başkadır. Nitekim Aziz Başkan da 20 yıl başkanlığı sonunda o koltuğun verdiği güç zehirlenmesi sonucu bazı hatalar yapmadı mı?Ali Koç unutmasın 20 yıl ezici çoğunluk ile seçtikler başkandan geri dönüp Ali Koç'u seçen 16092 delege bu hataları devam eder ise Ali Koç'tan da vazgeçip bir başkasını seçebilirler.




Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet