İsmail Kartal Gitsin Mi Kalsın Mı?

 Son günlerde Fenerbahçe taraftarı yine  yeni bir polemiğin içine çekiliyor. Önümüzdeki sezon İsmail Kartal görevine devam etsin mi yoksa muhtemelen yabancı olacak yeni bir teknik direktörle mi devam edilsin.İsmail Kartal’ı eleştiren veya öven değişik görüşler ortaya atılırken yeni teknik direktör olabilecek  isimler de havada uçuşuyor.



İsmail Kartal göreve başladığı ilk günden itibaren önümüzdeki sezon için Joachim Löw ile anlaşıldığı haberi medyaya pompalandı. Yok Löw ile prensipte el şıkışıldığı tamamen anlaşmak için arada küçük detaylar kaldığı yazıldı,çizildi.


Bu tür haberlerin İsmail Kartal’ın olası bir başarısızlığında taraftarın vizyoner yönetime karşı doğabilecek olası tepkisini  azaltmak için yönetimin pompaladığı haberler olduğu en başından beri belliydi.


Olası başarısızlıkta,Kartal geçici olarak göreve geldi önümüzdeki sezon Löw gelecek,sorunlar bitecek söylemine hazırlık yapma planıydı.


Fakat İsmail Kartal’ın takımı kısmen de olsa başarılı sonuçlar aldı. Böyle bir söyleme gerek kalmadı.Şimdi ise İsmail Kartal kalsın mı gitsin mi tartışması gündeme taşınıyor.


Fenerbahçe’nin bu kadar sorunu varken tartışılacak tek konu önümüzdeki sezon İsmail Kartal’ın kalması veya gitmesi mi?


Bu yönetimin hedef saptırma projesinden başka bir şey değildir.

 

Dört yıl içinde Kartal dan önce 8 tane değişik teknik direktör ile çalışan bu yönetim zerre kadar başarılı oldu mu ki 10 uncu teknik direktör ile  başarılı olacak?


Tabi ki hayır.


Bu platformda sürekli yazıyoruz Vizyoner Başkan Ali Koç ve Liyakatsız Yönetimi hangi futbolcuyu transfer ederse etsin hangi teknik direktör ile çalışırsa çalışsın başarılı olamaz.


Takımının oyuncusu sahada doğranırken,haksız yere kartlar görürken

başkan rakibinin hakemler hakkında konuşmayalım çağrısına ilk olumlu görüş veren kişi oldu.Üstelik bu rakibine karşı oynadığ iki maçta hakemler tarafından rakibine 5 puan hediye edilmişken bu çağrıya olumlu cevap verdi. Rakibin hakem hataları ve siyasi erkin baskısıyla puanları toplarken,başkan rakibinin açık ara iyi futbol oynadığını ve şampiyonluğu hak ettiğini ilan etti. Halbuki başkanın takımı iki maçtada rakibinden daha güzel futbol ortaya koymuştur.


Takım yöneticiyle,teknik ekibiyle,sporcusuyla ve diğer detaylarıyla bir ekiptir. Hepsi birbiriyle uyum içinde olmalıdır. Fenerbahçe’de ise balık baştan kokuyor. Liyakatsız tecrübesiz,Fenerbahçe değerlerini umursamayan bir yönetimle feriştahı gelse başarılı olunamaz.


İsmail Kartal’ı yıpratmayın. O Fenerbahçe’nin evladıdır.Elindeki imkanlar ne ise maksimumunu yapmaya çalışır. Fenerbahçe zarar görürse onun canı yanar. Hatalı olabilir .Önemli olan bir ekip olarak onu en az hatalı olmaya kanalize etmektir.Desteklemektir.


Fenerbahçe’de böyle başkan ve liyakatsız yönetimle başarılı olamayacağı zaten dört yıl içinde ortaya çıktı.


Yüksek Divan Kurulu seçimini Vefa Küçük’e(Ali Koç desteğine rağmen) karşı kazanan Uğur Dündar  dört yıldır kahrolan Fenerbahçe taraftarının içine bir umut serpmiştir. Umarım bu başarısız yönetimden kurtulmanın bir başlangıcı olur.




KADIN BASKETBOLUNDA REZALET,SKANDAL

 

Geçen hafta kadın basketbolunda yıllardır beklenen kupa bu beceriksizler ordusu tarafından elimizden kaçırıldı. Eğer bu kupa kazanılsaydı Erkekler ve Kadınlarda Eurolig Şampiyonluk Kupasını dünyada kazanan tek spor kulübü olacaktık. Sezon içinde 20 şer sayı farkla 2 kez galip geldiğin  rakibine karşı kaybettin.Taraftar büyük şaşkınlık içindeyken ertesi gün takımın en iyi oyuncularından biri olan Kayla McBride ın açıklamalarıyla şaşkınlık öfkeye dönüştü. Takımın en iyi 3 oyuncusunun ve koç unun maçtan bir gün önce zehirlenmiş ve maç saatine kadar hastanede serum uygulanmış olduğunu öğrendik.



Liyakatsız yöneticiler ordusunda başı çeken,enerji piyasasında ileri gelenlerle yediği yemek görüntülerini paylaşmaktan  başka hiçbir şey yapamayan basketbol şubesi sorumlusu beyefendi acaba böyle önemli bir maç öncesi nerelerdeydi? Erkek Basketbol takımının son 10 yılda yaşadığı en büyük başarısızlıklarına  imza atan bu zat Kadın Basketbol Takımımızın da bu başarısızlığına sebep oldu.



Ama bu beceriksizler ordusu ne olup bittiğini araştırmak yerine olayı örtbas ettiler ve açıklamayı yapan Kayla McBride ı suçladılar

YAZIKLAR OLSUN !!!






Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet