3 Temmuz Ruhu Ve Ali Koç



 Ali Koç Fenerbahçe'nin kuruluşunun 115.,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübümüzü ziyaret edişinin 104. yıldönümü ile geleneksel bayramlaşma töreninin kutlandığı etkinlikte bir konuşma yaptı.


Konuşmasını  ‘’
O yüzden sizlerden rica ediyorum, üzülerek de söylüyorum, böyle bir şey telaffuz edeceğim aklıma gelmezdi ama artık 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. 3 Temmuz ruhuna hepimiz dönmek zorundayız. Çünkü bunlar meydanı boş buldular. Meydanın boş olmadığını göstermenin zamanı geldi. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Sağ olun, var olun.” sözleriyle kapattı.


Bu söylem açıkça bir itiraftır. Yönetime geldiğinden beri Fenerbahçe değerlerini rafa kaldırdığının bir itirafıdır.


Acaba Ali Koç ‘’3 Temmuz Ruhu’ nedir tam olarak biliyor mu?


Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE


Sayın Ali Koç


Ömrünü Fenerbahçe’ye adamış bir adamın hakime ‘’darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe’ diyerek 1 sene boyunca cezaevinde yatması 3 Temmuz Ruhudur. Ali Koç sen ise ‘’ aileme ve bağlı bulunduğum topluluğa zarar gelmesin ‘’ diyerek çantanı alıp gitmiştin. 


3 Temmuz Ruhu senin ‘veri hırsızı’ diye suçladığın adamın en büyük siyasi erke ‘yarım puan dahi sildirmem’ deme cesaretidir.


3 Temmuz Ruhu köprüden önce sola dönmeyen köprüye devam edenlerin,Çağlayan’da biber gazı ve cop altında direnen,mücadele edenlerin ruhudur.


Sen köprüden önce sola dönen,Çamlıca’ya el öpmeye giden paralı askerlerle mi 3 Temmuz Ruhuna geri döneceksin?


3 Temmuz Ruhunu taşıyanların içinde ‘Fenerbahçe Şike yapmıştır’ diyen kimse yok. Oysa sen ‘Fenerbahçe şike yapmıştır’ diyen adamı idari menajer yaptın.


Geri dönmek ne demek? Fenerbahçeliler hiç bir zaman bu ruhu terk etmediler ki geri dönsünler.

Sen bu ruhu hiç yaşamadın ki geri dönmekten bahsediyorsun.


Senin dört yıl boyunca bu başarısızlıklara imza atmanın nedeni de bu işte.


Fenerbahçe’yi yıkılmayan son kale yapan şey 3 Temmuz Ruhudur. Bu ruh Fenerbahçe’nin kuruluşundan beri farklı dönemlerde farklı isimlerde vuku bulmuştur. 




Lafla Peynir Gemisi Yürümez


Sayın Ali Koç


‘’Lafla peynir gemisi yürümez’’ denir. 3 Temmuz Ruhunu önce kendin benimseyeceksin ne olduğunu anlayacaksın. Daha sonra da Fenerbahçe Başkanı olarak sen 3 Temmuz Ruhuna geçeceksin..


Fenerbahçe taraftarı olarak biz zaten seni orada bekliyoruz.


 




Yorumlar

  1. Abim çok haklısın, 3 Temmuz Ruhunu önce Kendi benimsicekki,etkili olsun yoksa bir etkisi olmaz bu olay bireysel bir durum değil 25 milyon FBli hergün bu ruhu canlı tutmalı!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet