Talimatlı Hüseyin Göcek'e Rağmen

 


Hüseyin Göcek her zamanki gibi Kadıköy'e talimatlı gelmiş.  Sinsice ortalığı fazla bulandırmadan Fenerbahçe'nin puanlarını  çal talimatı almış.Maçın tamamında bunu yapmak için çabaladı..




Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor da  fazlasıyla motive bir şekilde maça çıktı. Rıza bunu her daim yapıyor.Özellikle BJK maçlarında süt dökmüş kedi edasıyla oynayan Sivassporlu futbolcular neden ise Fenerbahçe maçlarında bir aslan kadar vahşileşebiliyor,

Sivasspor maç boyunca 23 faul yaptı. Toplam 5 sarı kart gördü, ama kırmızı kart yok. Çünkü talimatlı Hüseyin ikinci sarı kartı göstermesi gereken pozisyonlarda Sivassporlu futbolcuları af etti.Fakat aynı Hüseyin faul bile olmayan bir pozisyonda Batshuayi'ye ikinci sarıdan kırmızı kartı gösterdi.Bir an olsun tereddüt dahi etmedi.

Haftalardır hakem kararlarına trajikomik bir şekilde ağlayan bir camia var. Bu malum camia 2-0 öndeyken 10 kişi kalınca maçı 2-2 tamamlayarak puan kaybetti. Haklı olmadığı halde puan kaybından hakemi sorumlu tuttu.Hakemlerin Fenerbahçe'yi kayırdığını iddia ediyor.Dün akşamki maç bu iddianın saçma sapan bir iddia olduğunun kanıtıdır.

Bu malum camianın dikkatine... 
Fenerbahçe bu maçı 10 kişi kaldıktan sonra kazandığı gol ile kazandı.Evet,penaltıdan kazandı. Hiç bir futbol otoritesinin itiraz dahi edemeyeceği bir penaltıdan kazandığı gol ile kazandı. Talimatlı Hüseyin dahi penaltıyı vermek zorunda kaldı.





Bir önceki akşam 2 tane komik penaltı kazanan ve 3.penaltısı ''hain''☺ VAR tarafından iptal edilen camianın da kulakları çınlasın. Bu camianın 2 komik penaltıya rağmen puan kaybı da başka bir hikaye.

Fenerbahçe Avrupa'da da Ligde de iyi gidiyor. Bir erk bundan çok rahatsız. Fenerbahçe'ye dur demek gerekiyor diye düşünüyor. Onun için malum camianın bir yöneticisi çıkıp hüngür hüngür ağlıyor.Onun için Hüseyin isimli futbol katili dün akşam Kadıköy'e gönderiliyor. Hüseyin'in sicili Fenerbahçe'ye karşı işlenmiş sabıka kayıtları ile doludur. Onun isminin söylenmesi bile Fenerbahçe taraftarının sinir sistemini alt üst eder.

Önümüzdeki maçlarda da bu tür doğranma işleri devam edecektir.Çünkü başta malum camia ve diğer rakipler Fenerbahçe'ye çelme takmak isteyecek ve algı operasyonlarına devam edecektir.

Fenerbahçe'nin bu saldırıya karşı vereceği tek cevap sahada dün akşamki gibi mücadele gücünü arttırmaktır.

Maçta öne çıkan isimlere gelince......

2 hafta önce yerden yere vurulan Altay dün akşam çok iyi bir maç çıkardı. Maç 0-0 iken Sivasspor'un yüzde yüz gol pozisyonunda yaptığı kurtarışla belki de maçın kazanılmasında en önemli unsurlardan biri oldu.Maçın sonlarına doğru bir korner atışında yaptığı hatalı bir çıkış dışında bir hatasını görmedim. Altay'ı destekledikçe  öz güveni yerine gelecek ve daha başarılı olacaktır.


Dün akşam Serdar Aziz'in de hakkını yememek lazım. Her topa kafayla,ayağıyla müdahale eden Serdar Aziz de bu galibiyette büyük pay sahibidir. Maçın sonlarında kafasından sekerek koluna çarpan topa penaltı diye itiraz eden malum camialara en güzel cevabı azılı Fenerbahçe düşmanı sözde yorumcu Doberman bile penaltı değil diyerek vermiştir.




FERDİ KADIOĞLU

Pereira göreve başlamadan önce Ferdi için Fenerbahçe'ye faydası olmaz satılsın diyen çevreler  bu gün ne düşünüyor acaba?

Pereira bu gence şans verdi. Yok sol bek oynamaz yok sağ bek oynamaz gibi söylemlerle geldik ikinci yıla .Bu süre zarfında Ferdi Milli Takıma davet edildi. Her geçen gün üstüne koyarak futbolunu geliştiriyor. Tabiri caizse Hızır oldu. Maça sağ bek başlıyor sol bek tamamlıyor.Allah nazardan saklasın Yetiş Ferdi diyorlar geliyor orta sahada oynuyor. Bir enerji küpü oldu. Hızıyla,tekniğiyle ve takıma kattığı dinamizm ile takımın vazgeçilmezidir . Ferdi de Arda gibi Fenerbahçe'nin bir diğer göz bebeğidir.







Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet