Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

 İsmail Kartal'ı her zaman destekledim.. Hatalarıyla, sevaplarıyla Fenerbahçe Takımını bu sezon her kulvarda yarışın içinde tutmayı başardı. Fakat dün akşam oynanan belki de sezonun en önemli maçındaki tercihleriyle sınıfta kaldı.

 
Basın toplantısında sakatlıklardan yakındı ve yedek külübesinde yanında oturan Fred, Ferdi ve İsmail gibi futbolcularının tam iyileşmediklerini söyledi. Oyuna girerlerse en fazla 30 dakika oynayabileceklerini ekledi. 
Oysa Fred ve İsmail 23 gün önce oynanan Trabzonspor maçında 90dk. oyunda kalmışlar. Daha sonra Adanademirspor maçında ise Fred ve İsmail kadroda yoktular, Ferdi ise 90 dakika oynadı. Süper Kupa Finali de zaten oynanmadı. 


 

Tabii ki İsmail Hoca’nın beyanı bizim için esastır. Ama 23 gün önce 90 dakikayı tamamlayan Fred ve İsmail’in bu süre zarfında iyileşmemeleri sağlık kurulunun sorunu değil mi? Böyle sıkışık bir süreçte İsmail Hoca’yı kadro tercih konusunda haklı olarak eleştiriyoruz. Peki takım doktorları? 

Bu takımın bir iskeleti var : Djiku, Ferdi, Osayi, Fred, İsmail,Tadiç, Szymanski ve Dzeko değişmezleri. Bu kilit isimlerden bir veya birkaçı eksildi mi telafi ediliyorama eksik sayısı dörte çıktı mı durum çok zorlaşıyor. Üstelik bu maçta yenilen 3 golün tamamında Çağlar ve Kruniç’in  basit hatalarıyla olunca daha da zorlaşıyor.  Adanademirspor  ve Olimpiakos maçlarında yenilen toplam 5 golün 4 ünün basit hatalardan oluşmasını İsmail Hoca umarım düşünüyordur. 


Sezonun en önemli maçlarından birini oynuyorsun ve devre arasında yaptığın transferlerden biri Premier Lig ve diğeri de Serie A'nın tecrübeli futbolcuları rakibe 3 tane bedava gol hediye ediyor. Arkasından oyuna aldığın kilit isimler ile skoru düzeltme çabasına giriyorsun. En azından dün akşam 3-0 dan sonra skorun 3-2 ye taşınması bile bir başarıdır. Hiç olmazsa Kadıköy’de turu geçme umudunu yaratmıştır. 
Bu maçta gördük ki Fenerbahçe Olimpiakos’tan çok daha iyi bir takım ve Kadıköy’de turu geçebilecek durumda. Yeter ki oyuncu tercihlerinde dikkatli olunsun ve çok basit hatalar yapılmasın. 






Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Kirli Düzen

Trabzonspor Maçı Öncesinde Kirli Düzen Operasyonları

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

Türk Futboluda Kirli Oyun #kirlidüzen #MehmetBüyükekşiistifa

Başakşehir'den 3 Puan