ALANYASPOR-FENERBAHÇE maçının ardından...

  

   Fenerbahçe'miz  Ligin 5.haftasında 17.Eylül.2017 günü Alanyaspor'a konuk oldu.Son dakikada kaybedilen Başakşehir maçından sonra bu maçta puan kaybına taammül  yoktu.Bu nedenle Fenerbahçe!miz oyuna etkili başladı.Kısa sürede golü buldu fakat daha sonra klasik hastalık skoru koruma amacıyla geri çekilme refleksi Alanyaspor'un beraberliği yakalamasına sebep oldu.Ame böyle dönemlerde krizi çözebilecek lider oyuncuya ihyiyaç vardır,o da Valbueno idi.Kendi çabasıyla ve Isla'nın katkısıyla devrede takımı soyunma odasına önde götürdü.İkinci yarı ise zaman zaman oyundan düşüldüyse de yeni transfer Janssen!in kazandırdığı bir penaltı ve Valbueno ile maçı 4-1 gibi bir sonuçla kazandık. 

   Aykut Hoca'nın Kameni ile başlamasını doğru buluyorum.Bence Kameni'de bir tek oyun kurarken attığı bir kısa top dışında hatasız oynadı.Yan toplarda oldukça başarılı idi diyebiliriz.Volkan Demirel'in bir süre yedek kalmasında fayda var diye düşünüyorum.
   Maçın kahramanı Isla idi.kaç kez bindirme yaptı sayabildiniz mi?2.gölün assistini yaptı.
   Roman bence tam bir profesyonel,ne zaman görev verilirse çıkıp görevini yapmaya çalışıyor.Fakat Neto ile bir uyum sorunu yaşadığı kesin.Herhalde bu sorun ancak Skirtel ile çözülecek.Sorun sol bekte.Al Ismail'i vur Hasan Ali'ye.Hasan Ali kardeşim soldan bindirme yapıyorsun ve senden tek beklenen güzel bir orta yapman ve sen topu dışarı ortalarsan taraftarda sana tepkiyi gösterir.Çünkü Isla o pozisyonda gol pası yapıyor.
   Dirar sakatlanıp oyundan çıkana dek çok iyi oynadı ve oyundan çıktıktan sonra ki yerine Mehmet Ekici alınmıştı,orta sahamızda aksama da  o zaman başladı.M.Ekici çok iyi bir oyuncu fakat henüz hazır değil.Keşke Aykut Hoca Dirar!ın yerine baştan Fenerbahçe'nin deli çocuğu Alper'i oyuna alsaydı.Deli çocuk gene koştu çabaladı ve bir gol pası yaptı.Bence Alper Fenerbahçe'nin orta sahasında değişmez bir askerdir.
   De Souza ve Ozan vasat oynadılar.Ozan bu kadar çabasına karşılık o kritik yerlerdeki pas hatalarını da yapmasa çok daha iyi olacak.
   Guliano çok iyi bir topçu,daha önce yazdığım gibi bekleyelim görelim.Bir önceki maça göre daha iyiydi ve daha da iyi olacak zamanla.Bence en büyük özelliği arkası dönük iken rakibini eksiltmesi. Mümkün olduğu kadar basit oynuyor.İlk yarıda Isla sayısz bindirme yaparken Guliano ve Dirar'ın katkıları vardı.
   Janssen,nihayet etkili bir gol ayağı geldi,her pozisyonda kaleye vurabiliyor.Çok gol atar umarım.
   Valbueno ALLAH onu korusun ve varlığını daim ettirsin.Bazı arkadaşlarım a sormak isterim ''neden Lens'i Dirar ile karşılaştırıyorsunuz da Valbueno ile karşılaştırmıyorsunuz?'' 

   Sonuçta Başakşehir maçı yorumumda da yazdığım gibi Fenerbahçe miz daha iyi olacak.
Umarım Beşiktaş maçında çok daha iyi bir Fenerbehçe izleriz.



Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet