Ali Koç Ne Yapmak İstiyor?



Fenerbahçe yönetimi diğer 14 kulüple beraber hakemler hakkında konuşmama kararına imza attı.



Yani geçtiğimiz pazartesi akşamı rakibi Trabzonspor'a üç puan hediye eden Suat Arslanboğa hakkında konuşmayacakmış.

Sezon başından beri puanlarımızı çalan, haklarımızı gasp eden hakemler ve dolayısıyla malum sistemi rahatsız etmemek yolunda başkanımız çok önemli bir kararın altına imza attı.

Yönetim bu konulara odaklanmışken öbür tarafta Fenerbahçe Futbol Takımı tamamen teknik yönetimin hatası sonucu Atina'da bir mağlubiyet alıyor. Avrupa Kupasında bir üst tura çıkma şansını kaybediyor. 



Fenerbahçe Basketbol Takımı ise bütün maç boyunca önde götürdüğü maçı son dakikada alışılmış hatalar sonucu Efes'e karşı kaybediyor. Böyle son dakikada kaybedilen kaçıncı maç bu sayısını unuttum.



Ali Koç Yönetiminin dört yıl içinde aldığı tek başarı geçen hafta sonu kazanılan Galatasaray derbisidir.

Dört yıl içinde gelinen bu noktada Fenerbahçe iyi yönetilmiyor veya iyi yönetilmek istenmiyor. Bu da sahadaki başarısızlıklara direk etki ediyor.

Ali Koç 2018'de seçildiğinde TFF'deki kurullara Fenebahçe olarak aday göstermeyeceğini açıkladı. Sonuçta TFF içindeki kurullara seçilen diğer kulüplerin adayları Fenerbahçe aleyhine ve kendi kulüpleri lehine istedikleri kararları alabildiler.

Şimdi ise yıllardır Fenerbahçe'yi doğrayan hakemler hakkında konuşmama kararı veriyor. 

Bu kararların Fenerbahçe'ye zarar vermeyeceğini bir Allah'ın kulu iddia edemez.

Fenerbahçe Genel Kurulu Ali Koç'u Başkan seçerken Ali Koç'un bu tür kararlar alacağını tahmin ediyor muydu?

Ali Koç ne yapmak istiyor? Taraftara anlattığı VİZYON bu olmasa gerek. Taraftar ile paylaşamadığı bir projesi mi var?

Dört yıl içinde yaşanan başarısızlıkların nedeni geçmiş yönetim olmadığını kendisi de iyi biliyor. Ali Koç gibi donanımlı birinin bu kadar da başarısız olması mümkün mü?



Pereira’nın gönderilmesi konuşuluyor. Pereira gönderilsin de yerine kim gelirse gelsin bu sorunlar çözülmez. Teknik direktörün doğru tespitler yaptığı yerde bu sefer Ali Koç’un aday göstermediği TFF Kurularının atadığı hakemler devreye girecek ve Fenerbahçe’yi doğrayacak. Ali Koç da imzaladığı konuşmama kararı gereği bu hakemleri dile getiremeyecek.

Fenerbahçe yıllardır malum yapı ve takımın saldırısı altında. Ali Koç bu mücadeleye girmek mi istiyor yoksa bu yapı ve sistemlerle kol kola girip anlaşmak mı istiyor? Buna karar vermesi lazım ama o zaten bu eylemleri ile kararını vermiş gözüküyor.

 

 


 

 

 

 





Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet