Ali Koç İstifa

 


Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük demokratik sivil toplum örgütüdür.. 60 veya 70 bin dolayındaki delegesiyle demokratik yollardan bu büyük yapıyı yönetecek yönetimini seçer. Fenerbahçe ilke ve değerlerine sahip çıkan ve gerekli şartları yerine getiren herkes Fenerbahçe yönetimine talip olabilir. Fenerbahçeli olan herkes de yine gerekli şartları yerine getirerek delege olabilir ve Fenerbahçe seçimlerinde yönetimi tayin etmek amacıyla oy kullanabilir. Başkan Aziz Yıldırım zamanında bu demokratik ortamı daha çoğunlukçu hale getirmek ve yaygınlaştırmak için 1 milyon üye kampanyası başlatmıştı. Belki tam olarak amacına ulaşmadı ama bence doğru bir projeydi.

Bütün bunlardan dolayı Fenerbahçe 25 milyondan fazla taraftarıyla halkın takımıdır. Kurulduğundan beri halkın takımı olarak bilinir.



Fenerbahçe taraftarının kendisini ifade ettiği en önemli platform Fenerbahçe  Stadıdır. Taraftar burada her alanda dileklerini, protestolarını dile getirir. İsterse 'Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon' diye bağırır isterse ''Ali Koç istifa' diye. Bunu kimsenin engellemeye hakkı yoktur.

Delegelerde taraftarın haklı isteklerini göze alarak genel kurulda oy kullanılırlar ve Fenerbahçe yönetimine yön vermeye çalışırlar.

Beşiktaş maçı sonrası taraftarın 'Ali Koç istifa' çağrılanını engelleme girişimleri vardı. Köprüden önce sola dönenler diye adlandırılan gurup bu söylemi dile getiren taraftarlara şiddetli tepki vermişler. Al Koç istifa diye bağıran 15-16 yaşlarındaki gencecik bir Fenerbahçeli kardeşimiz bu gurup elemanlarınca evire çevire dövülmüş. Trabzon maçı dönüşü Ali Koç'u hava alanında karşılayıp yanında bir bodyguard edasıyla yürüyen hani sözde taraftar lideri var ya işte o ve arkadaşları tarafından dövülmüş.

Yetmedi. Stadı terk etmeyip 'Ali Koç istifa' diye slogan atmaya devam eden taraftarlar çevik kuvvet zoruyla stattan çıkarılmış.

Sayın Ali Koç;



Sen 37/ de Fenerbahçe'ye ihanetin en büyük unsurlarından biri olan(köprüden önce sola dönenler) gurubu yanına alarak en demokratik haklarını kullanan seni istemeyen taraftarlara bu ve benzeri faşizan baskılar yapamazsın. Sayın Aziz Yıldırım'ın 'paralı .'' diyerek köpeklere haksızlık ettiği bu gurup yarın seni de koruyamaz.

3/7 de copla ve biber gazıyla Fenerbahçe taraftarını baskı altına almaya çalışan malum yapının kolluk güçleriyle Fenerbahçe taraftarını sindiremezsin.





Fenerbahçe Başkanları taraftarın bağrından çıkar. Nitekim sizde 16092 delegenin oyuyla seçildiniz. Bu gün gelinen nokta artık başarısızsınız. Taraftar ilk defa bu kadar yoğun bir şekilde size karşı rahatsızlığını ifade ediyor.



Sizin donanımındaki birinin söz konusu bu başarısızlığı görmemesi mümkün değildir. Sizde misyonunuz gereği Fenerbahçe'ye verilen zararı görüp onurlu bir şekilde istifa ederek Fenerbahçe'nin önünü açmanız gerekir. Zaten taraftarın da istediği sadece budur.

Gereğini yapın lütfen.

 


 

 

 

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet