HEZİMET



Sezon başından beri bu takımın riskli futbol oynadığını defans hattının arkaya çok adam kaçırdığını yazıyoruz.



Hatayspor maçı 4-0 gibi bir sonuçla bitince yine skorbahçeli diye adlandıracağım taraftar gurubu alçaktan uçmaya başlamışlardı.4-0 a rağmen Hatayspor'a en az 4 ya da 5 net pozisyon verdiğimizi yazdığım zaman genç arkadaşlar 


'attığımız kadar kaçırdık haksızlık              ediyorsunuz''                                                

                                                                                                         diye tavır almışlardı

Bu maç %100 Jesus'a yazar ama Trabzonspor maçından sonra  belirttiğim giydikleri formanın bilincinde olmayan futbolculara da yazar.

Fenerbahçe 25-30 yıldır ne zaman sahasında böyle bir hezimete uğradı?

Galatasaray'ın elindeki hızlı oyuncularla Fenerbahçe'ye böyle bir tuzak kuracağı belliydi.Ama bizim A+ teknik direktörümüz  maça 3 lü savunmayla çıktı. Sağ kanat ve sol kanat bekleri de ileri çıkınca ağır Fenerbahçe savunması Barış ve Kerim gibi forvetlerle karşı karşıya kaldı. Daha maçın başında Gustavo ve Serdar'ın arkasına sarkarak 2 gol buldular  Allah'tan ofsaytta yakalandılar.

Orta sahada merkezde Crespo ve Aroa sayıca kalabalık G.Saray orta sahasına karşı eksik kaldılar. Dönen topların hepsi G.Saray orta sahasında kaldı.

Bu dakikada A+ teknik direktörümüz olaya müdahale etmeliydi. Dörtlü savunmaya dönüp orta sahada da dört kişiye dönmeliydi.

Bunu 30 milyon Fenerbahçe taraftarı gördü ama A+ teknik direktörümüz ne yazık ki göremedi. Fenerbahçe'nin belki de  son 30 yıldır görmediği ağır bir hezimete uğramasına sebep oldu.

Yazıklar olsun. 

Geçen sezon Fenerbahçe defansının  bel kemiği olan Kim'i Kiev maçından 3 gün önce satan yerine Gustavo gibi adamı alan teknik ekip mi yoksa Jesus'un ekibi mi her kimse yazıklar  olsun.

Sezon başından beri en ufak eleştiriye sen Jesus'tan daha iyi mi bileceksin lafını söyleyenlere yazıklar olsun.

Fakat gördük ki 3 günlük teknik direktör geçmişi olan Okan senin dünyalara sığdıramadığın A+ teknik direktörünü evire çevire yendi.



Bu arada Ali Koç'un nasıl yoğurt yediğini merak ediyorum.

Ev

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet