Mali Genel Kurul Komedyası ve Teknik Direktör Bilmecesi




 Son günlerde Fenerbahçe'de teknik direktör kim olacak tartışması alevlenmiş durumda.
 
Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Volkan Demirel isimleri arasına  bazı Fenerbahçeli görünümlü sosyal medya hesapları Sergen yalçın ismini de gündeme getiriyorlar.
 


Taraftar her zamanki gibi ikiye bölünmüş durumda, her platformda tartışmaya devam ediyor. Aykut Hoca ve İsmail Hoca'nın denenmiş olduğunu , Volkan Demirel'in de tecrübesiz olduğunu öne süren bazı hesaplar Sergen Yalçın'ın göreve getirilmesini savunuyorlar.
 
İlginçtir ki bu hesapların neredeyse hepsi eskiden Ersun Yanal'ı destekleyen ve gerçek isimlerini kullanmayan tabiri caizse salçalı hesaplar oluyor.
 
Sergen Yalçın bir şekilde biat etmiş bir camianın mensubu olarak şampiyonluk kazanmış bir teknik direktördür.  O dönemde saha içinde ve dışında yapmış olduğu algı operasyonlarına göz yumulmuştur.
 
Sergen siyah-beyaz formayı çıkartıp sarı-lacivert formayı giydiğinde yapacağı algı operasyonlarına göz yumulacağını mı sanıyorsunuz?
 
Bütün meslek hayatı boyunca kart görmeyen A+ teknik direktörümüz Fenerbahçe formasıyla meslek hayatının ilk kırmızı kartını Türkiye'de görmedi mi?
 
Bu tür tartışmalarla taraftarın oyalanması aslında mali genel kurul öncesinde hedef saptırmaktan başka bir şey değildir.
 
Fenerbahçe'nin başarılı olup olmamasını sadece teknik direktör sorununa indiren zihniyet son 5 yıldır kaçıncı teknik direktörü değiştirdiğini bilmiyor mu?
 
Güdümlü hesapların Sergen gelirse şampiyon oluruz algısını yayma talimatı vererek beş yıldır Fenerbahçe'nin başarısızlıklarının nedeni kendisi olduğunu örtbas etmek istiyor.
 
Mali genel kurulda ibra edilmeme korkusu ve taraftarın haklı tepkisine karşı verilecek hiç bir sözü olamayan  kişilerin çaresizliği yaşandı.



 
Uğur Dündar'ın istifa komedisine ,boyacı badanacının kabul etmeme tepkisi ve sonunda Ali Koç'un devşirme delegelerinin 'taraftar istifa' sloganı atmasıyla mali genel kurul komedyası tamamlandı.
 
Bu siyasi iklimde Fenerbahçe sadece futbol değil tüm diğer branşlarda da doğranacaktır. İşte basketbolda en son Efes ile yapılan yarı final serisinde yaşanan rezaletler ortadadır. Futboldaki MHK'nın benzer rezaletleri  Recep Ankaralı yönetimindeki Basketbol Hakemleri ile de yaşanmıştır. 
 
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüükekşi'yi göreve kim atamış ise Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu da o atamıştır.
 
Böyle bir ortamda Fenerbahçe yıllardır haklarını çalanlara karşı birlik olarak mücadele ederse başarı kazanabilir. Oysa mevcut başkan en ufacık bir olaydan dahi taraftarı bölerek  Fenerbahçe'yi yönetmeye çalışıyor. Mali Genel Kurul öncesi yaratılan suni teknik direktör polemiği bunun bir  örneğidir.
Efsane başkanımız Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar taraftara moral vermiştir. Fenerbahçe'yi babasının çiftliği gibi yönetenlere mahkûm kalınmayacağını  göstermiştir.
 
 
 




Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet