Ali Koç Fenerbahçe'nin Yakasından Düş Artık

 


Artık sözün bittiği  yerdeyiz, Fenerbahçe dibe vurdu. Üç buçuk yılın sonunda Ali Koç başarısızlıkta, beceriksizlikte  zirve yaptı.

 




Bu sitede Ali Koç'un ne kadar başarısız olduğunu uzun uzun yazmak anlamsız bir eylemdir. Çünkü defalarca yazıldı. 

 

Fakat bir güruh var ki bunlara taraftar diyemiyorum, hala Ali Koç'u destekliyorlar. Aslında onlar da Ali Koç'un dibe vurduğunu biliyorlar ama destekliyorlar. Çünkü  başka nedenleri var. Bu nedenlerin ne olduğunu herkes tahmin ediyordur. Ne yazık ki işte bu güruh gerçek taraftarların  Ali Koç’a tepkisini dahi dile getirmelerine engel oluyor. Düşünün ki Fenerbahçe tarihinin en kötü dönemini yaşıyor ve taraftar yeter artık diyemiyor. Mabedimizde isyanını dile getiremiyor. Getirmek isteyenler bu güruh tarafından taciz ediliyor.

Sosyal medyada tepki verenler engelleniyor.

 

Fenerbahçe'nin değerleri yok edildi. Fenerbahçe'nin 3/7 de verdiği mücadelenin amacı vardı. Ali Koç döneminde bu amacın içi boşaltılmak istendi. Sözde 3/7 ye sahip çıkılıyormuş gibi yapılırken özde tam aksi davranışlarda bulunuldu. Herkesle barış veya dostluk adı altında bırakın 3/7 yi yıllardır Fenerbahçe’ye nefret tohumları ekenlerle kol kola olundu.



Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan değerler başka menfaatler uğruna yok sayıldı veya satıldı.

Artık Fenerbahçe taraftarının Ali Koç’a dur demesinin zamanı geldi de geçiyor bile.

 

Malum genç güruh dışında hiç kimse Ali Koç başarısız olmadı diyemez. Yine bir kesim ise evet başarısız ama süre verilmesi lazım diyorlar. Ali Koç’a süre verelim diyenler şunu anlaması lazım ki Fenerbahçe'nin süresi kalmadı.

 

Fenerbahçe büyük bir ivme ile dibe doğru sürükleniyor Anında müdahale edilmesi lazım. Fenerbahçe'nin sorunu ne şampiyonluk ne de kupa kazanmaktır. Fenerbahçe'nin sorunu yaklaşık 115 yıldır Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan değerlerdir.

Onun için Ali Koç ve liyakatsiz söz yönetiminin Fenerbahçe'nin yakasından düşmesi lazımdır.



Acilen genel kurul kararı alınması lazım. Genel Kurul’da da Fenerbahçe taraftarı bütün olumlu dinamikleri ön plana çıkararak Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçe değerlerini yaşatacak bir yönetim organizasyonunu yapmak zorundadır.

Unutulmasın ki Ali Koç’un parası ne kadar çok olursa olsun Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüne sahip olmak için yeterli değildir.



3/7 de şanlı bir direnişi yapan bu taraftar bunu da başarır.

 

Ali Koç Fenerbahçe’nin yakasından düş artık.

 


 

 

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet