Okan Buruk Saçmalığı



 

Fenerbahçe Futbol Takımı yeni bir teknik direktörsüzlük dönemi daha geçiriyor. Ali Koç'un üç buçuk yıllık dönemi boyunca kaç gün teknik direktörsüz kaldık saymadım bilmiyorum ama oldukça çok bir zaman olduğunu biliyorum.

Gönderilen Pereira ‘nın sekizinci teknik direktör olması lazım. Ali Koç döneminde yaşanan başarısızlıkların faturası teknik direktörlere kesildi. Değişen her teknik direktör sonrasında başarı yakalanamadı. Şimdi yeni bir teknik direktör seçimi ile sanki başarıya ulaşılacakmış havası yaratılıyor.

Gün geçmiyor ki medya ve sosyal medyada yeni bir teknik direktör ismi yazılmasın. Bazı isimler üç buçuk yıldır yaşanan başarısızlıktan sonra taraftarın tepkisini azaltmak için ortaya atılan isimler. Fakat bu isimler taraftarın beklentisini artırıyor ve daha sonra gelen makul bir isim bile taraftarda hayal kırıklığı yaratıyor.

Bir de bazı isimler var ki Fenerbahçe taraftarının sinir uçları ile oynamak ve Fenerbahçe için olağan olmayan ilkeleri olağanmış haline getirmek amacıyla bazı güruhlar tarafından kasıtlı olarak ortaya atılıyor.

Şenol Güneş bu isimlerden biridir.

Son günlerde de Okan Buruk ismi yazılıyor.



3/7 de 'bilmem kimin bilmem neleri yıldıramaz bizleri' diye haykıran yüz binlerce  Fenerbahçe taraftarının malum yapının ve takımın uzantısı olan bu isimle yan yana düşünülmesi ayıptır.

Fenerbahçe formasını zamanında teriyle, kanıyla ıslatmış, gün gelmiş kurşun altında kalmış nice Fenerbahçe evlatları ortada dururken bu isimleri söylemek dahi utanç tablosudur.

Okan Buruk'un çalıştırdığı takımlarla malum takıma karşı aldığı sonuçlar ortadayken gündemi işgal etmek Fenerbahçe’ye ihanettir.

Her transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe için önerilen veya anlaşıldığı söylenen isimler havada uçuşur.

Bu dönemde de geçen sezonlarda da adı gündeme taşınan 32 yaşındaki  Edin Visca ismi baş sırada gidiyor. Ali Koç döneminde yerli yersiz yapılan 60-70 transfer yetmezmiş gibi, Fenerbahçe'nin ihtiyacı olmayan bir boş transferin alt yapısı bazı güruhlar tarafından yapılmaya çalışılıyor.



Visca'nın oynadığı pozisyonda şu an Fenerbahçe'de oynayabilecek hangi futbolcular var?

Mesut Özil, İrfan Can, Rossi. gerekirse Valencia, gerekirse Osayi ve gerekirse Ferdi oynayamazlar mı? Fenerbahçe'nin acil ihtiyacı Visca mı?

Bu sezon başında Pereira şapkadan tavşan çıkarır misali Ferdi'den sol kanat beki ve Osayi'den sağ kanat beki yaratmasaydı bu takım ne yapacaktı?

Henüz teknik direktörü dahi olmayan takımı Edin Visca transferine dahil etmek saçmalıktır. 

Aslında Fenerbahçe'de eksik olan sadece teknik direktör değildir. Fenerbahçe'de  eksik olan yönetimdir. Şimdiye kadar yaşanan başarısızlıkların nedeni de Ali Koç ve sözde yönetimidir.

Fenerbahçe’de köklü değişim şarttır.

 

 


 

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet