Ali Koç Ve Basın Toplantısı

Bugün Ali Koç'un basın toplantısını izledim. Çok farklı bir şeyler söyleyeceğini beklemiyordum nitekim söylemedi. Uyku modunda yaptığı konuşma ile izleyenleri de uyku moduna soktu. Fakat konuşmanın sonlarına doğru Trabzonspor'un oynadığı futbol ve bulunduğu konumu ne kadar hak ettiğini belirten sözler uyku modunda dinleyen birçok Fenerbahçe taraftarını yerinden zıplattı.


Düşünün ki basın toplantısının büyük kısmında hakem hatalarını ve hakem tercihlerinde nasıl yanlışlar yapıldığını anlatan F.Bahçe Başkanı rakibinin bulunduğu konuma gelmesinde hakem etkisinin olmadığını söylüyor. Rakibin oynadığı açık ara iyi futbol sayesinde bu puan farkını  yaptığını ekliyor..Ne olursa olsun bir F.Bahçe Başkanı'na yakışmayan söylemler bunlar.


Kaldı ki sadece F.Bahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı iki maçta hatalı hakem kararlarıyla rakibe beş puan hediye edildiğini kendisi de ifade ederken böyle bir söylemde bulunması anlaşılır gibi değil.

Aslında bakmayın anlaşılır gibi değil yazdığıma çünkü bu söylemlerin hangi amaca hizmet ettiğini bilen biliyor. 3/7 de yıkılmayan son kale bu sefer arka kapıdan girilerek ele geçirilmeye çalışılıyor ve ne yazık ki Ali Koç da bu işin bir yerinde bulunuyor.



Basın toplantısının sonunda ise yakın bir zamanda yeniden görüşeceğimizi ve F.Bahçe'nin geleceğinin ne kadar emin ellerde olduğunu anlatacağını söyledi. Benim kanım dondu. Aklıma üç beş ay önce Mabedin yıkılmasını gündeme taşıyan avukat kadın geldi. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı tarafından iptal edilen Kalamış Yat Projesi geldi.Umarım yanılıyorumdur.



Bugünkü basın toplantısında gördüğümüz gibi Ali Koç bu makamın adamı değildir. Aldığı iyi eğitim onun F.Bahçe Başkanlığını yapması için yeterli gelmemiş demek ki.




F.Bahçe'yi çok sevebilir ama beslediği sevginin arkasında bir art niyet gizli ise o zaman bu art niyet zaman içinde ortaya çıkar.Dört yıl sonunda Ali Koç'un hanesinde kocaman bir sıfır var. Tamamen başarısızlık var. Mali konularda başarılı olmuşmuş falan filan. Fenerbahçe Spor Kulübüdür adımız. Sportif başarı olmazsa gerisi hikayedir. Eğitim olarak bu kadar donanımlı birinin başarısız olmasının sebebi şanssızlıkla falan açıklanamaz. Başka bir proje vardır ve zaman içinde ortaya çıkacaktır. Umarım F.Bahçe taraftarı çok geç olmadan bu durumdan kurtulur.









Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet