Trabzonspor Maçı Öncesinde Kirli Düzen Operasyonları

 


Fenerbahçe Takımı son yılların en iyi performansını gösteriyor. Evet, son haftalarda stres, sakatlık ve hakem terörü gibi nedenlerle bir düşüş var ama şu gerçek ki ligin en iyi topunu oynuyor. Normal şartlarda ligin açık ara zirvesinde olması gerekiyor.



Ama yıllardır kirli futbol düzeni tarafından kollanan malum takım gerçeği var. Bu takım oyun olarak ortaya fazla bir şey koyamasa da kirli düzenin organizasyonlarıyla Fenerbahçe'nin haklı çıkışına ortak edildi. İki takım arasındaki fark sezon başında o kadar fazlaydı ki aman Fenerbahçe zirvede yalnız kalmasın diye kirli düzen her zamanki gibi yine kirli organizasyonlar düzenledi. Hakem terörü, fikstür şikesi ve bazen de hatır, gönül ve menfaate dayalı etik dışı ilişkilerle  malum takımı kolladı. Fenerbahçe  içerde dışarıda rakiplerine üç dört atarken malum takımın zoraki tek farklı galibiyetler ile aldığı haram puanları hatırlayınız.

Samsunspor'da oynayan sicili bozuk üçlü

Aman Fenerbahçe zirvede yalnız kalmasın korkusu o kadar büyüdü ki malum takımın kollanması  daha çok ve daha sık  operasyona sebep oldu. Bu kirli düzen hiç bir çekince duymadan operasyonlara devam etti. Bu durum kamuoyunda büyük bir infial yarattı. Daha önce bu kirli düzene kayıtsız kalan hatta zaman zaman destekleyen yorumcular bile seslerini yükseltiler   ve karşı çıkmaya başladılar. Şansal Büyüka, Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar bu isimlerin başında geliyor



.


Halil Umut Trabzon'a F.Bahçe'yi doğramaya gidiyor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde yine bir operasyon yapılıyor. Sicili bozuk Halil Umut Meler maçın hakemi olarak atandı. Başkan Ali Koç iki gün önceki açıklamalarında bu hakemin sicilini kısaca açıkladı. Kirli Düzenin amacı ligin bitmesine 9 hafta kala Fenerbahçe Takımına son darbeyi  vurarak şampiyonluk yarışında yarış dışı bırakmak. Halil Umut Meler Trabzon’a Fenerbahçe’yi doğramaya gidiyor.

Halil Umut Meler




Fenerbahçe’nin çıkıp sahada futbol kuralları içinde mücadele etmekten başka yapacak  bir şeyi yok. Rakip takıma karşı mücadele ederken malum takımdan 5 gol yiyince sırıtan kaleciye gol atmaya çalışacak. Fenerbahçe’yi doğramaya gelen sicili bozuk hakeme karşı mücadele ederken ,VAR hakemlerine(her kimse?) karşı da mücadele edecek.
Fenerbahçe Stadına gidemeyen TFF Başkanı


Sonuçta muhtemelen Fenerbahçe bu kirli düzen tarafından yarış dışı bırakılacak. Üstelik ligin en iyi futbol oynayan takımı olduğu halde bu adaletsiz durumu hiç hak etmiyor. 

Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğu Avrupa Kupalarında gösterdiği başarıyla kanıtlandı. Son olarak turnuvanın güçlü ekipleri olarak tanımlanan Belçika Takımını eleyerek çeyrek finale kaldı. Çünkü Avrupa arenasında talimatlı sicili bozuk hakemlere ve kirli düzen paydaşı federasyonlara karşı mücadele etmiyor sadece futbolun oynandığı ortamda futboluyla mücadele ediyor. Varsın bu kirli düzen kendi  pislikleri içinde boğulsun.
Erden Timur








Neden Olmasın?

Olimpiakos  ile eşleşen  Fenerbahçe’nin Avrupa’da kupaya ulaşmasına toplam 5 maç kaldı. İyi bir konsantrasyon ve biraz da şansın yardımıyla neden olmasın? Emin olun bu Avrupa’da kazanılacak kupa camia için  çok daha fazla değerlidir.




 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

Türk Futboluda Kirli Oyun #kirlidüzen #MehmetBüyükekşiistifa

Başakşehir'den 3 Puan