CAMİA'YA SESLENİŞİN ARDINDAN





  Dün gece yeni bir 'camiaya sesleniş'programında Başkanımız Ali Koç'un açıklamalarını dinledim.57 yaşındayım Fenerbahçe'nin bu kadar kötü duruma düştüğü bir sezon daha var;1980'li yılların başında şu anki yöneticimiz Metin Şen'in babası Ali Şen yönetiminde idi.Halbuki seçim sürecinde Aziz Yıldırım' destekleyenler dahil hiç kimse işlerin bu kadar kötü gideceğini öngöremezdi.Bence dün gecenin en önemli noktası Ali Koç'un 'evet hata yaptık' sözcükleri idi.Yedinci ay sonunda Ali Koç'un bu noktaya gelmesi bile bence önemli.Aslında Ali Koç nerede hata yaptıklarını da açıklamalı çünkü sadece Cocu konusunda hata yapmadı.

  





 Ali Koç ilkesel ve sportif çok hata yaptı.Burada bunları tek tek saymaya kalksak iş çok uzar.Ali Koç çok genç bir başkan elbette hataları olacak ama çevresinden gelen yapıcı eleştirilere kulağını tıkarsa hepimizin canı yanar.Sezon başında en azından bir yıl Aykut Hoca ile devam et denildi,dinlemedi.Neden dinlemedi sizce? Çünkü yönetimdeki Metin Şen'in Aykut Hoca'ya olan nefreti Ali Koç'un mantıklı karar almasına engel oldu.İyi ama bu Metin Şen gibiler Fenerbahçe yönetimine yakışmaz denilmişti,ona da kulağını tıkamıştı Comoli,Cocu ve transferler konusunda yapılan eleştiriler işin bir başka boyutu ama bu eleştirilerin en azından %70 i doğruymuş ki takım şu an ligde 17. sırada.

   Ahmet Ercanlar diyor ki 'Başkan Ali Koç konuşurken her kelimeyi özenle seçiyor. Ne kadar acı. Çünkü sosyal medyada bir grup insan hatalı bir şey söylese de saldırsak derdindeler. Cımbızlamak için aport ta bekliyorlar. Çok üzücü ama gerçek bu. İyi niyetli olmayan çok sayıda Fenerbahçeli var
  İyi ama Ahmet Ercanlar sen bir spor yazarı olarak Futbol Takımımızın tarihinin en kötü sezonunu yaşadığı,lig 17.si olduğu bir dönemde yönetime kaç satır eleştiren  bir yazı yazdın?Senin gibi bir kaç tane spor yazarı da sürekli yönetimi aklama peşinde,ne yapsalar hatalı hatasız parlatma gayreti içindesiniz.

  Sayın Ali Koç seçim sürecinde her konuda şeffaf olacağını söylemişti,ama görünen o ki şeffaf olmak bir yana bazı pislikler görünmesin diye halının altına süpürüyor.Ama bu halı Cocu'yu saracakları halı değil.Nitekim Aykut Kocaman ve arkadaşlarına bulaştırmak istenen pislikler halının altından ortaya çıktı Gördük ki başarısızlıkların nedeni sözde dışarı sızdırılan takım bilgileri değilmiş.Gördük ki enkaz devir almamışlar.Çünkü eğer devir aldıkları enkaz olsa idi,De Souza ve Guliano yu bu fiyatlara satılamazdı.
   Farkında mısınız Ali Koç'un başarı diye bahis edebildiği tek branş Basketbol Şubesinin başarıları?Aziz Yıldırım'ın kurduğu bu takıma hiç sıkılmadan Semih Özsoy'un kurduğu takım diyebiliyor.Ama sağır sultan bile biliyor ki Obradoviç'in transferi sürecinde Semih Özsoy'un yaşlı diye karşı çıktığını.
Geçen sene her maç Aziz Başkan'a,Aykut Hoca'ya ve takıma küfür etmeyi vazife kabul eden GFB bu sene bu görevden azledilince tabi ki küfür yüzünden aldığımız  tribün cezalarının %70 azaldığını  Ali Koç iyi biliyor.Ama küfür azaldı diye övünebiliyor.Taraftarları you tube kanalını takibe davet etmesi böylece marka değerinin yükseleceğini söylemesi tam bir komedi.Lig 17inci si takımın marka değeri you tube kanalı ile yükselmez ama gene de sen daha iyi bilirsin Sayın Başkan.

      
  Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü.Binlerce sporcusu ve milyonlarca taraftarı var.ATATÜRK'ün resminin asıldığı tek stadyum. Fenerbahçe Stadı.ATATÜRK ise 'ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' demiş.Gençliğe örnek olması gereken Fenerbahçe Spor Kulübü ne yapmış? Adı gençlere uyuşturucu temin etmek ile anılan,bir otel odasında aşırı doz nedeniyle uyuşturucudan öldüğü söylenen sözde bir tribün liderinin ölümüne dair resmi sitesinde anma mesajı yayımlamış. Buyurun cenaze namazına.Çünkü GFB şu an tribüne geliyor ve tribünde Ali Koç'a karşı çatlak ses çıkmasını engelliyor.İşte bence af edilemez en büyük hata budur.Varsın Fenerbahçe küme düşsün,varsın başarısız olsun bir şekilde bu camia bunları aşar ama ????
       Sonuçta Ali Koç kendi destekçileri  dışında ona muhalif olan kesimden de gelen düzeyli eleştirilere kulağını açmalı.
Çünkü onun başarısı Fenerbahçe'nin başarısı demek.Hiç bir Fenerbahçe'li Fenerbahçe'nin başarısız olmasını istemez,sadece geçen sene her maç Fenerbahçe'yi protesto eden,takımına küfür eden sözde Fenerbahçe'liler hariç.

   
  A




    

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet