Umutlu Değilim Çünkü...





Evet, ligin bitmesine daha 15 hafta var ve malum rakibin 3 puan gerisinde ve diğer rakibimiz ile de maç eksiğimizle aynı puandayız. Fakat ne yazık ki hedefe varacak moral motivasyonda berbat durumdayız. Umarım bu ölü toprağı takımın üzerinden gider ve ileri doğru bir hamle yapılır. Ama hiç umutlu değilim.

Umutlu değilim çünkü haftalardır oynanan oyun düzeyi gelişeceğine gitgide geri gidiyor.

Umutlu değilim çünkü Erol Hoca yapılan hatalardan ders çıkarıp doğru kararlar vereceğine aynı hatalara ısrarla devam ediyor.



Umutlu değilim çünkü  sezon başında daha iyi oyunlar sergileyen bazı futbolcular her geçen gün daha kötü oynamaya başladılar.

Umutlu değilim çünkü sezon başında GFB ve Emre istedi diye transfer ettiğiniz 77 ve 88 numara ile takım olma şansını zaten kaybetmiştiniz. Bu saatten sonra takım olma şansınız  hiç kalmadı.



Umutlu değilim çünkü üç yıl içinde teknik yönetim yaptığı 70 mi 80 mi sayısını unuttum, transfer sonunda devre arasında yine aynı mantıkla transferlere devam etti.

Umutlu değilim çünkü yapılan bunca transferlere kimin karar verdiğini bilmiyorum. Ayrıca maç kadrolarını kimin yaptığını da bilmiyorum. Samandra'da  bunca kalabalık topluluğun hangi işle iştigal ettikleri henüz açıklanmadı.



Umutlu değilim çünkü Başkan Ali Koç'un yanında bulunan yönetim kurulu üyelerinin Fenerbahçe Spor Kulübü  'nü yönetecek liyakate ve beceriye sahip olmadıklarını görüyorum.


Umutlu değilim çünkü malum rakip ve yapı, TFF, MHK, yayıncı kuruluş ve medyadaki uzantılarıyla beraber 3/7 deki gibi Fenerbahçe'ye karşı saldırıları devam ediyor ama Fenerbahçe taraftarı 3/7 de gösterdiği birlikteliği ve direnci henüz gösteremiyor.





Umutlu değilim çünkü Başkan Ali Koç üç yıllık icraatı sonunda yaptıkları Fenerbahçe'nin geleceğinin teminatı olmuyor. 

 

 

                            EFSANE ADNAN'I KAYBETTİK


 


 

 


 



Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet