Larnaca Maçı Sonrası


Fenerbahçe 26. dakikada öne geçtikten sonra ikinci gol arayışlarına devam etti. Baskıyı arttırdı ve muhtelif gol girişimlerinde bulundu. Özellikle Emre Mor ile değerlendiremediği pozisyonlar bence birer şansızlıktır.


Fenerbahçe 2.golü bulamadıkça rakibi AEK Larnaca'nın direnci arttı ve maça ortak olma pozisyonlarına geldi. Özellikle maç 1-0 iken  Allioski'nin hatasıyla Altay ile karşı karşıya kalan rakip futbolcu aşırtma vuruşunu dikkatli yapsaydı sonuç 1-1 olacaktı. Geri kalan bölümde çok daha dirençli bir rakibe karşı Fenerbahçe'nin yeniden öne geçme çabaları çok daha zor olacaktı.

Bu sıkıntılı oyun 79.dakikaya kadar devam etti. Yakaladığı gol pozisyonlarını şansız bir şekilde değerlendiremeyen Fenerbahçe şansın yardımıyla 2-0 skoru yakaladı ve rakibin direncini kırdı.


Crespo ve İsmail Küçük'ün ne kadar üst düzey oynadıklarını anlatmaya gerek yok. Milli Takımda ve Fenerbahçe'de farklı pozisyonlarda başarıyla oynayan Ferdı de Türk Futbolunun jokeridir.


                           

                  

Burada dikkat çekmek istediğim kişi Emre Mor'dur.

İki sene önce neredeyse dibi bulmuş bu genç yeteneğe kollarını açan ve onu tekrar futbola döndüren Volkan Demirel'e futbol camiasının bir teşekkür borcu vardır.

"              


Dün akşam Emre Mor'un değerlendiremediği şansız iki pozisyondan en azından biri gol olsaydı maçın kahramanı olacaktı.

Emre Mor'daki bu istek ve güzel oyun devam ettikçe Fenerbahçe'ye çok daha fazla katkı vereceğine inanıyorum.

Bir de genç yeteneğimiz Arda Güler var. Oynadığı 3-5 dakikalık zaman diliminde bile kaleye gol vuruşu yapma fırsatını yaratabilen bu evlat daha çok süre ve sorumluluk almalı diyorum.

Dün akşamki maçta geçen sezon 9 gol atan Zayc'ın hiç süre almaması da bir başka sıkıntı diye düşünüyorum.

Fenerbahçe'de takımı sırtlayıp götüren gençler var. Crespo, İsmail, Zayc, Emre Mor, Arda Güler, Ferdi ve Osayi gibi. Belki de bu gençler Fenerbahçe'nin önümüzdeki 5-10 yılına damga vurabilirler. Ama medya da çıkan haberlere göre devre arasında Ferdi'nin Napoli'ye satılacağı, Zayc'ın başka bir takıma satılacağı yazıyor. Hatta Fenerbahçe'nin göz bebeği Arda Güler için bile benzer yazılar okuyorum.

 Başkan Ali Koç ne istiyor? Şampiyonluk mu ve başarı mı? Yoksa Fenerbahçe'yi bir holding gibi yönetip para kazandırmak mı?

Fenerbahçe taraftarı her alanda, her branşta başarı istiyor. Bilgisi olsun.




 

 

 

 

 

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet