Başkan bu provokasyona dur de lütfen......


'Aykut Hoca'nın gönlümdeki yeri başkadır' ALİ KOÇ.

 





 Aykut Kocaman Fenerbahçe'de oynadığı futbol döneminde 3 kez gol kralı olmuş bir efsanedir.Daha sonra Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak hizmet etmiş 1.Türkiye Ligi Şampiyonluğu,2 Türkiye Kupası kazandırmıştır.30 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası bir başka değerlidir.Ayrıca teknik direktörlüğü sırasında Fenerbahçe'mize tarihinde ilk defa UEFA Kupasında yarı final oynatmıştır.1995-96 yılında Trabzon deplasmanında son dakikalarda attığı gol ile Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanmamızda büyük rol oynamıştır.Bu maçtan sonra yaptığı centilmence bir açıklama gerekçe gösterilerek Ali Şen tarafından diğer efsanemiz Oğuz Çetin ile beraber Fenerbahçe'mizden uzaklaştırılmıştır.Futbolculuğu ve teknik direktörlüğü döneminde efendiliği ve centilmenliği ile Türk Sporunda takdir edilmiş ve sevilmiştir. 3/7 döneminde Başkanımız hapiste iken diğer yönetirlerin büyük bir bölümü ailelerini ve iş durumlarını bahane ederek sıra kadem bastığında takımıza sadece teknik direktörlük yapmamış oynanan kumpasa da karşı direnen bir efsane olmuştur. Fenerbahçe tarihinde Zeki Rıza,Lefter,Cihat,Micro Mustafa,Can,Nedim,Datcu,Cemil,Osman,Alpaslan,Selçuk,Müjdat,Rıdvan gibi efsanelerin. bir tanesidir.
    Son 1 haftadır  sosyal medyada iki hafta sonra Kadıköy'de oynanacak olan Konyaspor maçında Aykut Kocaman'ı protesto etmek,yuhalamak için  kampanya çağrıları yapanlar var. Yukarıdaki paragrafta son derece kısa bir şekilde başarılarını,Fenerbahçe'ye hizmetlerini özetlemeye çalıştığım bir efsaneyi  protesto etmek ne demek? Bu adam ne yapmış?Fenerbahçe'ye defalarca kupalar,şampiyonluklar kazandırmış.Fenerbahçe formasını yıllarca teriyle ıslatmış biri,o  terki yarın deniz olur ve seni o denizde boğar.

Bir efsane Aykut Kocaman

   1995-96 yılında Trabzon deplasmanında Oğuz ve Aykut'un golleriyle şampiyonluğu Trabzon'un ellerinden aldığımızda,kutlamalar yapılırken,o dönemin başkanı Ali Şen  sudan bahaneler ile Oğuz ve Aykut'un takım ile bağlantılarını kestiğini açıkladı.Bütün Fenerbahçe camiası şaşkınlık içinde kaldı.Metin Şen'in babası Ali Şen'in o dönem içinde  Oğuz ve Aykut'a karşı düşmanca açıklamaları devam etti.Şimdi dikkatinizi çekerim Şengiller'den Metin Şen'in geçen sene attığı 'Aykut Kocaman gidene kadar maçlara gitmeyeceğim' tweetini hatırlayın.Yani bu düşmanlığın babadan oğula geçtiğinin bir kanıtı.Şimdi ise bu rezil protesto çağrılarını GFB yapıyor. hani sözde liderinin uyuşturucudan öldüğü söylenen,Avrupa'da Fenerbahçe Yarı Final mücadelesi içinde iken UEFA'dan cezalar almasına neden olan taraftar grubu GFB. GFB kimin güdümünde hareket ediyor? Tabi ki Şengillerin.
   Alex De Souza 50 yıldan fazladır takip edebildiğim Fenrbahçe'de seyrettiğim en iyi yabancı oyuncudur.Defalarca canlı izledim.Müthiş bir oyuncu idi ve Fenerbahçe tarihinde unutulmaz bir yeri vardır.Fenerbahçe'den ayrılışı sırasında tatsız olaylar olmuş ve bundan hem Fenerbahçe hemde Alex De Souza büyük zararlar görmüştür.Fenerbahçe düşmanları Alex De Souza meselesini temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze koymuş ve taraftarı ve Fenerbahçe'yi bölmeye çalışmıştır. Alex De Souza ise o efsanevi futbolculuğuna bu tür basit oyunlara alet olarak zarar getirmiştir,taraftarın bir bölümünden tepki almasına neden olmuştur. Alex'in ayrılışı döneminde ismi sürekli olarak Aykut Kocaman ile karşı karşıya getirilerek Fenerbahçe'ye darbe vurulmuştur.


Alex De Souza





 Kimse beni  Alex'in Konyaspor maçına gelişinin bir rastlantı olduğuna inandıramaz.Bu bir intikam,hesaplaşma ve itibarsızlaştırma operasyonudur.Bu bir provokasyondur.Bunu tezgahlayanlar ise bellidir..Bu provokasyonun sonunda zararı Aykut Kocaman değil Fenerbahçe görecektir.3/7 de' Cemaatin Fenerbahçe ile ne  işi olur' diye yandaş medyada boy gösterenler bu gün aynı tezgahı bu sefer kılık değiştirerek Fenerbahçe yönetimi içinden yapmaya çalışmaktadırlar.





  Başkan Ali Koç umarım bu oyuna izin vermez.'Aykut Hoca'nın gönlümdeki yeri başkadır' diyebilen başkan hiç olmaz ise bu sözünün arkasında durmalıdır.Hani kendisini direk telefonla arayıp izin alabilen sözde amigo var ya belki de bu sefer başkan o sözde amigoyu  cep telefonundan arayıp bu rezil oyunu durdurabilir,tabi  Şengiller'den icazet alırsa.

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Kirli Düzen

Trabzonspor Maçı Öncesinde Kirli Düzen Operasyonları

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

Türk Futboluda Kirli Oyun #kirlidüzen #MehmetBüyükekşiistifa

Başakşehir'den 3 Puan