MHK'da Rezalet


                      MHK'DA SABRİ ÇELİK VE HAMZA MISIR REZALETİ...



    Fenerbahçe taraftarı Yusuf Namoğlu MHK Başkanlığından istifa etti,kurtulduk diye sevinir iken yerine gene tescilli bir GS'li Sabri Çelik geldi.Yetmezmiş gibi bonus olarak yanına Hamza Mısır ilave  edildi.


SABRİ ÇELİK
HAMZA MISIR

 

     Sabri Çelik'in Kocaelispor-Galatasaray maçında Galatasaray lehine verdiği penaltı medyada oynatılıyor.Hakem hatası diye göz ardı edilemeyen kasıtlı hakem cinayetleri vardır.Kesinlikle hakemin kasıtlı olduğundan emin olursunuz ve özellikle Fenerbahçe taraftarı canı çok  yandığı için çok iyi tanır bu kararları.İşte Sabri Çelik'in penaltısı da böyle bir karardır.



                     Kocaelispor-Galatasaray maçı olaylı penaltı...
                     Galatasaray Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazanıyor.


    Bu MHK Başkanlıkları oyuncu değişikliği gibi oluyor Türkiye'de Bir tanesi artık rezaletin son perdesine geldi mi yerine yine. Galatasaraylı yedek bir oyuncu giriyor.Bazen araya bir Beşiktaş'lı da katılabiliyor.Zekeriya Alp gibi.Yaklaşık 2 ay önce istifa eden Ali Dürüst'ün istifadan vazgeçip ''Yine TFF içinde Galatasaray'a hizmete devam edeceğim' açıklamasının sebebi bu gün anlaşıldı.
    Bir de Hamza Mısır var. Trabzonspor'un sosyal medyatörü. Bakın nasıl tweetler atmış bu muhterem.



                                                                                                              
     Bu hakem teröristleri MHK'da  tarafsız karar mı verecek?Başkan Ali Koç hayal kuruyor ve Fenerbahçe taraftarının bir kısmı da bu hayale inanıyor. Fenerbahçe'ye saldıran bu yapıya bir şey olmadan bu sistem değişmez.Aziz Yıldırım döneminde 20 yılda kazanılan 6 şampiyonluk onun için bir başarıdır.Çalınan şampiyonluklar da cabası.
     Taraftar ise ne ile uğraşıyor? Cumartesi günü oynanacak Konyaspor maçına gelecek Alex yoluyla bir hesaplaşma,intikam alma derdinde. Konyaspor Teknik Direktörü eski futbolcumuz ve teknik direktörümüz Aykut Hoca'yı protesto etmek derdinde. Başkan basın toplantısında bu konularda tek söz söylemiyor neden ise.Bence yönetimin de organizasyona destek vereceği bir Sabri Çelik ve Hamza Mısır protestosu düzenlenmeli Konyaspor maçında.Bırakalım Fenerbahçe değerleri ile uğraşmayı,enerjimizi Fenerbahçe düşmanlarına yoğunlaştıralım...                                        

                         
















Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Kirli Düzen

Trabzonspor Maçı Öncesinde Kirli Düzen Operasyonları

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

Türk Futboluda Kirli Oyun #kirlidüzen #MehmetBüyükekşiistifa

Başakşehir'den 3 Puan