YIKILMAYAN SON KALE YIKILDI MI?


                    YIKILMAYAN  SON KALE  YIKILDI MI?




  Türkiye'de sporu ve özellikle de futbolu yöneten çok kirli bir yapı var.Bu yapı özellikle siyaset tarafından dizayn ediliyor.Özellikle 1990 yıllardan sonra bu dizayn  Cemaat tarafından oluşturuldu.1996 yılında  Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan sonra o dönem ki Fenerbahçe Başkanı Ali Şen o dönemin TFF Başkanı Şenez Erzik'e karşı G.Saray'lı olduğu tescilli Haluk Ulsusoy'u seçimlerde destekleyerek TFF Başkanı olmasını sağladı.İşte Haluk Ulusoy'un TFF Başkanlığı döneminde
Haluk Ulusoy
G.Saray'ın dört yıl üst üste şampiyonluk yolu açıldı.O donemde Haluk Ulusoy,devrin Başbakanı Mesut Yılmaz,İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Fatih Terim ilişkileri ayyuka çıktı.Tabi ki o donemde başta Hakan Şükür olmak üzere Arif Erdem,Hakan Ünsal ve diğer G.Saray'lı futbolcuların toplu Pensilvenya ziyaretleri oldu.Toplu fotoğraflar hala medyada çarşaf çarşaf gösterilmekte.

   Cemaatin TFF ve MHK içinde yapılanması o dönemden sonra daha da etkili oldu.Vahap Beyaz,Ahmet Çakar,Serdar Çakır gibi hakemler sahada esip gürlemeye başladılar.Vahap Beyaz'ın G.Saray-Istanbulspor maçının 98.dakikasında G.Saray lehine çaldığı penaltı yıllardır anlatılır.Tabi o penaltıda kendini usta bir aktör edası ile yere atan futbolcunun  Pensilvenya ziyaretinde gördüğümüz ve şu an FETÖ davası nedeniyle aranan ve yurt dışında olan Arif Erdem olduğunu belirtelim.G.Saray kazandığı o penaltı ile şampiyon olmuştur.


VAHAP BEYAZ
    Şimdi isimlere dikkat edelim.Hakan Şükür,Arif Erdem,Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır ve tabi ki Ahmet Çakar.Bu Ahmet Çakar  Beşiktaş ile oynadığımız maçta çizgiyi geçen topumuzu gol olarak vermeyerek şampiyonluğumuzu çalan, Fenerbahçe tarihinde  kara harfler ile yazılı bir sözde hakemdir.Ama gelen gideni aratıyor.Boynuz kulağı geçiyor.Örneğin Cüneyt Çakır daha çok şampiyonluklarımızı çalmıştır.12 Mayıs Kadıköy'de ve Antalya'da Sow'un röveşata golünü iptal  ederek  çaldıkları akla ilk gelenlerdir.Bülent Yıldırım,Halis Özkahya,Fırat Aydınus,forma tescilli Özgür Yankaya,Barış Şimşek,Mete Kalkavan ve son olarak yeni genç Ümit Öztürk gibiler bu filmin aktörleridir.




Cüneyt Çakır-Bülent Yıldırım

Fırat Aydınus

Mete Kalkavan
          Hakem atamaları,fikstür,PFDK kararları,verilen cezalar af edilen cezalar hepsini bir organize bir güç düzenleniyor.Hedef hani YIKILMAYAN SON KALE dediğimiz Fenerbahçe'yi Cemaatin ele geçirmesi..3/7 de daha önceden uzunca bir süre hazırladığı planlı büyük saldırıyı başlattı.Emniyet teşkilatından yargıya kadar yandaş medyadan TFF'ye MHK'ya kadar toplu bir saldırı idi.Fenerbahçe camiası bu saldırıyı püskürttü,yıkılmadı. Ama oynanan oyun büyük Türkiye'de her kurumu ele geçirmek arzusunda olanlar Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütünü ele geçiremedik diye vazgeçmediler. Fenerbahçe'nin içindeki ayrılıkları daha da belirginleştirmeye çalıştılar. Fenerbahçe yönetimine bir şekilde muhalif olanları desteklediler. Üç seçim dönemi bu işi nasıl yaparız diye çabaladılar.Önce Hulusi Belgü,daha sonra Mehmet Ali Aydınlat gibilerini aday çıkardılar. Mehmet Ali Aydınlar'ı unutmayalım.Bu şahıs 3/7 de TFF Başkanı idi.Fenerbahçe'ye oynanan kumpasın baş aktörlerinden biri de o idi.Düşünün verilen cezalar,çalınan şampiyonluklar ile 8 yıldır şampiyonlar ligine gidemeyen ve gelirinden eksik kalan bir Fenerbahçe.Yöneticisinin her konuşmasında ve taraftarın her hareketinde TFF tarafından mahrumiyet ve idari para cezası verilen bir Fenerbahçe.Hedef Fenerbahçe'yi maddi olarak zayıflatmak ve güçsüz bırakmaktı.Buna katkı veren birde sözde taraftar gurubu  var.Maçları protesto etmek için çağrılarda bulunan,Fenerium'u boykot etmeye çağıran bir taraftar gurubu.Bu yöntemler ile Fenerbahçe miz mali olarak da zayıf bırakıldı.Yani bu taraftar gurubu aslında Fenerbahçe'ye zarar verenlerin ekmeğine yağ sürdü.Şimdi ise TFF yi ve MHK yı istifaya çağırıyor.Halbuki bu adamlar 3/7 den beri Ahmet Çakar'ın program yaptığı TV de boy gösterip Fenerbahçe'ye zarar vermediler mi? TFF istifa edecek ne olacak? Yerine yeni başka isimler gelecek ama gene Fenerbahçe aynı saldırıya mahkum olacak.Serdar Çakır gider oğlu Cüneyt Çakır gelir misali bu iş böyle devam edeecek.


    Ne yazık ki YIKILMAYAN SON KALE yıkılmıştır.1996 yılında TFF Başkanını alt edip G.Saraylı Başkanı destekleyen Şengiller,3/7 de Cemaatin Fenerbahçe ile ne işi olur diyen Şengiller ,
yönetimi Ali Koç görünümde ele geçirmiştirler. Ali Koçl'un ufacık bir itirazında TV lere çıkıp boy gösteren baba Şengil,sözde taraftar gurubuna Fenerbahçe Yönetimini hedef alan tehditkar mesaj yayınlatabiliyor.Ama Fenerbahçe sahada lime lime doğranırken TV de çıkıp tek bir söz edemiyor.
Ne baba ne de oğul.Ali Koç ihtirasının kurbanı olmuştur.Başkan olmak sevdası ile zararlı,kirli gruplar ile bilerek veya bilmeyerek iş birliği içine girmiştir.Bu menfaatçi,kirli gruplar ne yazık ki Fenerbahçe'mizi ele geçirmişlerdir.
 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Kirli Düzen

Trabzonspor Maçı Öncesinde Kirli Düzen Operasyonları

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

Türk Futboluda Kirli Oyun #kirlidüzen #MehmetBüyükekşiistifa

Başakşehir'den 3 Puan