HEP DESTEK,TAM DESTEK







Fenerbahçe ne yazık ki 1-0 galip başladığı ve baştan sona üstün oynadığı bir maçı kaybetti. Hâlbuki Ersun Yanal maça rakibe şok baskı yaparak başlatmıştı takımı. Daha 1. dakika dolmadan da kazandığı 2 toptan birini de gol yapmıştı takım.





Fenerbahçe takımı golden sonra da ön alanda baskıya devam etti ve skoru artırmak istedi. Ön alanda yapılan baskı takımın boyunu uzattı ve Trabzonspor'un  Sorloth ve Ekuban gibi hızlı forvetlerinin boş saha bulmasına neden oldu.

Ersun Yanal takımı oyuna geçen haftaki Başakşehir maçı gibi iyi hazırlamıştı ve aynı kadro yapısı ile çıkmıştı. Keşke golü bulduktan sonra oyun düzenini değiştirip oyunu biraz daha kontrol etmeyi denese idi. Alan daraltıp Trabzonspor'un forvetlerine boş saha bırakmasa idi ve oyunun temposunu düşürse idi. Belki de sonuç daha  farklı olabilirdi.

Aslında bu maçın teknik analizinden çok saha dışında oynanan oyunu tartışmak gereklidir. Ersun Yanal yukarıda bahsettiğim teknik taktik değişikliğini yapsa bile bu maçı kazabilir mi idi? Kruse'nin kaleciye dokunmadığı bir pozisyona faul çalarak Vedat'ın golünü iptal eden Ali Palabıyık tribünde damat ve muhteviyatının oturduğu bir anda 90+2 de o golü verebilecek cesareti gösterebilir mi idi? Tabi bu arada VAR denen ama Ali Palabıyık'ı uyarmayan rezalet yapıyı da unutmamak lazım.

Kruse Uğurcan'a dokunmuyor fakat karar faul ve gol iptal.


3/7 de Fenerbahçe'nin maruz kaldığı saldırı bütün hızıyla devam ediyor. Malum yapının yanında artık iktidarda bu saldırının içinde daha çok görünüyor. Bu sene 2011 de yapamadıkları, Fenerbahçe’nin engel olduğu Trabzonspor'u şampiyon yapmak amacını güdüyorlar.

Maçın sonunda Gustavo ikinci sarı kartdan kırmızı kart gördü


Futbol tamamen bir siyasi oyun oldu ve herkes buna göre taraf olmak zorunda kalıyor. İyi ama 25 milyon Fenerbahçe taraftarı aynı siyasi eğilimde olabilir mi? Zaten bu konuda ne iktidar ne de muhalefet temsilcileri doğrunun veya adaletin yanında duramıyorlar.3/7 sürecinde iktidar ve malum yapı kanalı ile  Fenerbahçe'ye kurulan kumpasa hangi muhalefet karşı çıktı ki? 

3/7 de Fenerbahçe hiç bir siyasi yapı ile özdeşleşmeden tabiri caizse kendi göbeğini kendi kesti, kendi taraftarıyla direndi. Unutmayın 500 bin kişinin meydanlarda verdiği direnişi ve saha kapatma cezasına 55 bin kadın ve çocuk taraftarın tribünde verdiği cevabı.

Kış transfer döneminde Fenerbahçe'nin transfer yapmasına izin verilmez iken Trabzonspor'un resmi olarak açıkladığı komik rakamlarla transfer yapmasına izin verildi. Trabzonspor'un Guılherme'ye ödediği bedel ile 2.ligde futbolcu transfer edilemez ama Futbol Federasyonu bu uyduruk rakamları onayladı.

Futbol Federasyonu Başkanı doğan görünümlü şahin misali Fenerbahçeli görünümlü Nihat Özdemir vazifesini yerine getiriyor. Kamuoyunda federasyon başkanı Fenerbahçeli algısı işlenirken Fenerbahçe'ye darbe üstüne darbe vuruluyor.

''Fenerasyon'' diye uydurulan bir söylem ile Zorlu Center'da zaten kamuoyundan saklanmayan görüşme malum yapının çığırtkanları dobermanlar, çakallar, yaşlı dinozorlar ve paratorlar tarafından sürekli gündeme getirilirken Fenerbahçe doğranıyor.

Fenerbahçe bu sene köprüden önce sola dönenlerin de katılımı ile korkunç bir tribün desteğine ulaştı. Köprüden önce sola dönen arkadaşlar oturup düşünüp karar versinler.

Fenerbahçe'nin gene bir 3/7 ruhuna ihtiyacı var. Tek dayanağı ise taraftarıdır. Tribünde çılgınca takımını destekleyen taraftarı eğer birlik olabilir ise bu saldırıyı da aşabilir. Trabzon maçı dönüşü taraftarın Fenerbahçeli futbolcuları hava alanında karşılaması çok güzel bir görüntüydü.

Başkan Ali Koç başkan seçilirken Aziz Yıldırım'a bel altı vurdu ve ipleri kopardı. Aynı şekilde ne olursa olsun Fenerbahçe'nin öz evladı Aykut Kocaman'a da yanlış yaptı. Bu eleştiri ne Aziz Yıldırım ne de Aykut Kocaman geri dönsün diye yapılıyor ama Ali Koç kopardığı ipleri tekrar bağlayabilir ve bu Fenerbahçe'yi bu mücadelede daha güçlü kılar. Unutmasın ki desteğini aldığı bazı gruplar,''Fenerbahçe şike yapmıştır'' diye açıklama yapmış bazı çalışma arkadaşları mücadele çetinleştiğinde köprüden önce sola dönenler misali bırakıp gidebilirler. 


Stad girişinde Başkan Ali Koç'a sözlü saldırı yapıldı.

Ali Koç'a saldırı anları https://youtu.be/uUhL3lOdh8g

Fenerbahçe camiası içinde eleştirilse bile camianın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a desteği sonsuzdur. Çünkü o Fenerbahçe'nin Başkanıdır. Trabzon'da Ali Koç'a yapılan çirkin saldırı ve bu saldırıya kendisini Trabzonspor Başkanı diye tanıtan Ağaoğlu'nun verdiği çirkin cevabın bedeli gün gelir Fenerbahçe taraftarı tarafından ödetilir diye düşünüyorum. Mesela Kadıköy'e geldiğinde kaktüs gibi bir çiçek hediye edilebilir.


Ahmet Ağaoğlu Ali Koç'a yapılan saldırı hakkında çirkin bir açıklama yaptı.






























Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet