Avrupa'da da Güzel Başlangıç

 


Maç başında İsmail Hoca'nın sahaya sürdüğü kadroyu görünce rotasyon bu kadar da abartılır mı demiştim.



Fakat maç başlayınca King'in, Crespo'nun ve özellikle Oosterwolde'nin oyuna katkılarını görünce İsmail Hoca'yı tebrik etmek gerektiğini düşündüm. Defansta Becao, orta sahada Szymanski ve forvette Tadiç, Dzeko gibi kilit isimlerden vazgeçen İsmail Hoca cesaretle Avrupa Kupası maçına böyle bir 11 sahaya sürdü.






Aslında rakip iyi pas yapan ve hızlı kanat adamlarıyla rakibini zorlayan iyi bir takım. Fakat Oosterwolde güçlü fiziği ile rakibin en önemli silahlarından biri olan İbrahim Osman'ı ezdi geçti. Rakip teknik direktör İbrahim Osman'ı ikinci yarı oyundan almak zorunda kaldı. Şunu söylemek zorundayım ki Oosterwolde yerine  İbrahim Osman karşısında Ferdi oynasaydı Fenerbahçe defansif açıdan daha çok zorlanabilirdi. 

Geçen sezon kimler gelecek sezon gönderilsin diye liste yapıldığında King de gönderilecek isimler arasında yer alıyordu. Bu sezon King süre aldıkça takıma ne kadar çok katkı verdiğini gördük. Bu konuda İsmail Hoca'nın etkisi olduğunu düşünüyorum.

Livakoviç'in ceza sahası içinde rakibin sert vuruşundaki kurtarışı da bence kayda değerdi.




Sonuçta ismini çoğumuzun ilk kez duyduğu fakat bence zorlu bir rakip karşında alınan bu galibiyet Avrupa Kupaları için iyi bir başlangıçtır.

 

Ankaragücü ve Antalyaspor maçında çokça konuştuğumuz hakem kararlarından sonra eyyamcı olmayan bir hakem üçlüsü yönetiminde sadece futbol seyretmek güzeldi.




 

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet