Fenerbahçe Asla Boyun Eğmeyecektir. #İsmailKartal

 





Türkiye'de futbolun başında Mehmet Büyükekşi adında bir adam var. Bu adam sık sık

Türkiye'de futbolun marka değerini arttırmaları gerektiğini 

                                                     söylüyor. 


Premier Ligin naklen yayın gelirinin 5 milyar Pound civarında olduğunu ifade ediyor. Oysa Türkiye'de bu rakamın 120 milyon dolar civarında olduğundan yakınıyor.

Çok da geriye gitmeye gerek yok. Aziz Yıldırım döneminde futbolun naklen yayın geliri 500 milyon dolara çıkmıştı. Anadolu Kulüplerinin kasalarına para girmişti.

Sonra ne oldu? 37/ de şike kumpası operasyonlarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne darbe indirmeye çalıştılar. Fenerbahçe’yi bitireceğiz derken Türk Futbolunu bitirdiler. Şimdi By-Lockçu Federasyon Başkanı Türk Futbolunun marka değerini yükselteceğiz diye yırtınıyor.

Anadolu kulüplerinin seyirci sıkıntısı var; 3-4 bin kişiye oynuyorlar diye şikâyet ediyor. 

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler. 3/7 de Fenerbahçe'ye saldıranlar Fenerbahçe camiasından yedikleri tokattan ders alamamışlar ki  tekrardan bir saldırıya geçtiler.



Sahada görevlendirdikleri hakem çeteleriyle sezon başladığından beri 10 maçtır Fenerbahçe'yi resmen doğruyorlar. Son Pendikspor maçında Abdullah Bitigen denilen tescilli sözde hakem son dakikada gözlerinin önünde Ferdi'ye yapılan penaltıyı çalmıyor. VAR'daki sözde hakem(her kim ise) uyarmıyor. Çünkü aldıkları talimat bunu gerektiriyor.

Sayın Büyükekşi;

Futbolun marka değerini böyle mi yükselteceksin?

Ya da Türkiye Süper Liginin Liderini patates tarlası gibi bir futbol sahasında oynamasına izin vererek mi?



Seyirci azlığından şikayet eden Büyükekşi 1900 kişi seyirci kapasiteli  sahada Fenerbahçe'nin oynamasına izin veriyor. Tam bir komedi. Bu arada deplasman taraftar kapasitesinden sahaya 90 Fenerbahçe taraftarı alınmış.30 milyon taraftarı olan, Anadolu’da deplasmana gittiği şehirlere bereket de taşıyan Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarı 90 kişiyle temsil ediliyor. Utanç tablosu.


Patates tarlasında oynanan maçta Fenerbahçe'nin 3 tane önemli futbolcusu sakatlandı. Premier Ligin naklen yayın değerinden konuşan Büyükekşi  Premier Ligin önemli oyuncularından biri olan  Fred'in patates tarlasında oynatıyor. Yazıklar olsun.

Bütün bu senaryo önceden kurgulanmış bir saldırıdır.

Fenerbahçe'nin haftaya oynayacağı Trabzonspor  maçına  sakat oyuncularından dolayı  eksik kadro ile çıkması planıdır. Sonra da  hakem çetesi ile Fenerbahçe'yi yine sahada doğrayarak puan veya puanlar kaybetmesine neden olma kurgusudur. Bu senaryoyu 10 haftadır başaramadılar ama yine deneyecekler.



Fenerbahçe Futbol Takımı sezona fırtına gibi başladı.

Rakiplerinden çok daha üst düzeyde futbol oynuyor. Şimdiye kadar en yakın rakibi hakem çetesi tarafından desteklenmeseydi aradaki puan farkı çok daha fazla olacaktı. Malum takımın kongre üyesi TFF Başkanı ve yayıncı kuruluş  ise bunu engelleme çabasındadır. Yıllardır süregelen yayıncı kuruluşun Fenerbahçe düşmanlığı ve TFF Başkanının malum bağlantılarından gelen  Fenerbahçe'yi bitirme çabaları sonucu gelinen son noktadır.

Aziz Başkan daha önce hepiniz oradaydınız derken zaten göstermesi gereken yerleri işaret etmiştir.

 

Daha önce olduğu gibi bu saldırını arkasında başta siyesi erk, malum yapı  ve  uzantıları vardır.

Bu yazı yazılırken Pendikspor maçı sonunda yaptığı açıklamalardan dolayı İsmail Kartal'ın PFDK'ya sevk edilme haberi geldi.

İsmail Kartal ne demiş? Maçın son dakikasında Ferdi'ye yapılan hareketin net penaltı olduğunu söylemiş. Türk kamuoyunda gazeteci görünümlü malum takım trolleri dışında herkes  eski hakemler ve spor yazarları bu hareketin net penaltı olduğu fikrinde birleşmişler.


 

Sayın Büyükekşi bunun için mi İsmail Kartal'ı PFDK'ye sevk ettiniz? Hiç utanmadınız mı?

Yarattığınız bu baskı ile mi Fenerbahçe camiasını yıldıracaksınız?

Fenerbahçe mertçe, dürüstçe sahalarda, salonlarda ve spor alanlarında mücadele ediyor. 3/7 de olduğu gibi yine direnecektir ve boyun eğmeyecektir.

 

 


  

 



 

  

 

 

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet