HAKEMİ YENMEK ZORUNDA MIYIZ?



Spartak Tranava  maçını kazanarak Fenerbahçe Avrupa'da da yoluna devam etti. İsmail Hoca'nın neredeyse 7 futbolcusunu değiştirerek ağır bir rotasyon ile çıktığı bu maçı takım zorlanarak olsa da kazanmasını bildi. Umarım Fenerbahçe bu galibiyet serisine devam eder ve Konfederasyon Kupasında grup birincisi olarak bir üst tura çıkar.




Bence bu maçın önüne geçecek gündem Başkan Ali Koç'un yaptığı açıklamalardır. Belki de Ali Koç ilk defa bu kadar açık konuştu. Kamuoyunun duyması gereken bazı isimleri açıkladı. Yıllardır bu platformda belirttiğimiz kirli düzenin bazı unsurlarından bahsetti. Sezon başından beri şiddetle artan Fenerbahçe'yi doğrama operasyonunu rakamlarla açıkladı. Hakemler içinde olan İzmir Grubunu anlattı ve daha önce defalarca bahsettiğimiz isimleri kamuoyu ile paylaştı. Hakan Ceylan, Alper Ulusoy, Koray Gencerler ve Serkan Tokat isimlerini söyledi. Kibarca da Mehmet Büyükekşi'yi uyardı. Tarafsızlığa davet etti. Fakat Büyükekşi'nin tarafsız olması mümkün mü? Telefonundan ByLock çıkan ve malum takımın  genel kurul üyesi olan birinin Fenerbahçe'ye karşı tarafsız davranması mümkün değil.




Ali Koç'un bu çağrısını sanki BJK taraftarı cevap vermiş gibi. BJK Stadında Büyükekşi hiç beklemediği bir protesto ile karşılaştı. Büyükekşi'nin Fenerbahçe Stadına gitmesi hele bu BJK taraftarının protestosundan sonra hiç mümkün değil. Zaten  Büyükekşi nereye gideceğini çok iyi bilir.

 


Ali Koç sonunda en büyük mesajını taraftara verdi. Yıllardır Fenebahçe'yi hedef alan FETÖ Terör Örgütünü işaret etti. Bütün bu operasyonların arkasında nasıl bir yapı olduğunu gösterdi.

Bu arada Ali Koç FETÖ Terör Örgütü'nden bahsedince 85 milyon içinde tek üstüne alınan malum takımın başkanından cevap gelmesi de çok manidardır.

Son olarak da o can alıcı sorusunu sordu.

Hakemi yenmek zorunda mıyız?

 

Bütün bu operasyonlara karşı yapılabilecekler;

1-Fenerbahçe'nin sahada çok iyi olması

2- Yönetimin bu operasyonun köküne karşı her alanda mücadele etmesidir. TFF,MHK ve medyadaki yapılanmalarına karşı hukuk ve kamuoyunu bilgilendirme yoluyla mücadelesini şiddetle sürdürmelidir.

3-Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarı stadyumlarda, sosyal medyada gücünü göstermelidir. Ali Koç'un özellikle  belirttiği hakemler üstüne maçlarda büyük bir baskı oluşturmalıdır. Takımı ise sonuna kadar desteklemelidir.



     HEP DESTEK,TAM DESTEK

 

 



Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet