Hatayspor Maçında da Futbol Resitali #Fenerbahce



Fenerbahçe çatır çatır top oynuyor. Ligde oynanan 9 maç sonunda rakiplerini çaresiz bıraktı. Sadece rakiplerini değil aynı zamanda Fenerbahçe'nin önünü kesmeye çalışan TFF ve MHK'yi de çaresiz bıraktı.



Büyükekşi'nin güdümündeki MHK hakemleri geçen 9 hafta boyunca malum takımı itekleme çabası içinde idiler. Buna karşılık Fenerbahçe'yi doğradılar. Fakat Fenerbahçe'nin üst düzey futbolu karşısında Fenerbahçe'nin puanlarını gasp edemediler..

Ligin 3 namağlup takımından biri olan Hatayspor ile olacak maçın zorlu geçeceğini tahmin ediyordum. Ama Fenerbahçe maç başlar başlamaz çok etkili bir oyunla rakibini  oyun dışına attı. 39 dakikada skor 3-0 oldu.


Fenerbahçeli futbolcular oynadıkları oyundan zevk alıyorlar. Zevk aldıkça daha da güzel oynamaya çalışıyorlar. Sahada müthiş bir karnaval oluyor. Bu güzel futbolu gören taraftar ise büyük bir coşku ile  tribünde ayrı bir karnaval  görüntüsü veriyorlar. Artık taraftar ''güneşini kaybettim '' demiyor. Umarım bir daha da hiç kaybetmezler. 

Anlayacağınız yıllardır böyle bir çoşku, böyle bir futbol resitali görülmedi.. 1988-89 sezonundaki 103 gollü Fenerbahçe'den çok daha üstün bir Fenerbahçe izleniyor. O dönemki Fenerbahçe'de futbol oynayan İsmail Kartal ise bu resitali sunan takımın başında.

Kıvanç verici bir durum. İsmail Hoca  sonuna kadar desteklenmek zorundadır diye düşünüyorum..



Bu platformda daha önce defalarca belirttiğimiz futboldaki kirli düzen bu güzelliği bozmaya çalışıyor. Ama şimdiye kadar alınan sonuç tek kelime ile nafile.


Malum takımın kısa boylu bir yöneticisi var .Temiz eller operasyonu yapılmasını istiyormuş.😄😄


Son 40 yılda 17 kez şampiyon olan takımın bunu istemesi ya da ister gibi yapması anca kendi pis ellerini temiz gösterme çabasıdır.
Hadi yapalım denildiğinde ilk kaçacak camia malum camiadır

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' derler ya sanki bu söz bu malum camia için söylenmiş. 
Aziz Başkan bunlar için 'Her şeyi yapar ama yapmamış gibi hareket eder' demiş. .

Özellikle medyada troll gibi hareket eden sözde gazeteciler var. Bunlar algı operasyonu ile  futboldaki kirli elleri  kamuoyuna temiz gösterme çabası içindeler. 

Bunları ciddiye almamak gerekir.



Bir de TFF Başkanı var. Nedense 3 büyük takım tesisleri arasında ziyaret edebildiği tek yer malum takımın tesisleri.



Bu zat tarafsız olduğunu ikna etmek amacıyla açıklamalarda bulunuyor. Ama neden kimse inanmıyor? Veya neden böyle bir açıklama yapmak zorunda hissediyor? Çünkü tuz koktu.




Bu akşam Avrupa Kupası maçına çıkılıyor. İsmail Hoca'nın her zamanki gibi bir rotasyon yapacağı bekleniyor. Umarım Fenerbahçe  bu engeli de aşıp hafta sonu oynayacağı Pendik maçına firesiz ve sakatsız hazır olur.


























Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet