Fenerbahçe'ye Kim Dur Diyecek? #Fenerbahce

 

Fenerbahçe git gide daha güzel futbol oynuyor. Rakipleri ile arasında oynanan  futbol açısından büyük bir seviye farkı var. Bazı teknik direktörler maç sonu açıklamalarında dürüstçe bunu itiraf ediyorlar. Geçen hafta Rizespor maçından sonra İlhan Palut'un söylediklerine benzer sözleri bu gece Kasımpaşaspor'un maçından sonra Kemal Özdeş de söyledi.



 Fenerbahçe'nin böyle başarılı bir şekilde sezona girmesi tabii ki haftalardır burada bahsettiğimiz kirli düzenin bütün hesaplarını alt üst etti. Tüm paydaşları ile beraber Fenerbahçe'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. 

TFF ve MHK içindeki unsurlar çeşitli kirli operasyonları kurguluyor. Yayıncı kuruluş ki Fenerbahçe taraftarı yancı kuruluş diye çağırıyor malum takım ve Fenerbahçe maçlarında  çifte standart uyguluyor. Sarı kart gören Muslera'nın hakemi alkışlamasını göstermiyor. Çünkü futbol kurallarına  göre Muslera 2.sarı karttan kırmızı kart görüp, oyun dışı kalmalı. Dün oynanan malum takımın maçında maç 0-0 iken  rakibin lehine penaltı pozisyonunun tekrarını göstermiyor. Futbol kamuoyundaki eski hakemlerinin  neredeyse %90 ı  penaltı diyor ama yancı kuruluşta pozisyon tekrarı yok.

Oysa aynı yancı kuruluş bu akşam Fenerbahçe'nin attığı golün tekrarını göstermiyor. Ama golden en az 3-4 pozisyon gerideki olası faul pozisyonunu tekrar tekrar gösteriyor. Böylece futbol kamuoyunda Fenerbahçe'nin golü şaibelidir algısını yaratmaya çalışıyor.

Tüm amaçları dörtnala ligi önde götüren Fenerbahçe'ye bir rakip yaratma çabasıdır. Onun için resmen kirli düzen paydaşları ve yancı kuruluş malum takımı ittirme çabasındalar.


Normalde Fenerbahçe'ye bu ligde rakip olacak bir takım yok ama ittire kaktıra malum takımı bu yarışa ortak etme çabası içinde olan TFF, MHK., yancı kuruluş ve medyadaki troller var.



Sezon başından beri oynanan 8 maçta malum takıma kaç puan kazandırdılar bunu hesap etmek lazım. Oynadıkları son maçta maç 0-0 iken Antalyaspor'un verilmeyen penaltısı verilseydi ve gol ile sonuçlansaydı maçı 3 puanla tamamlamaları mümkün müydü?

Fenerbahçe ise öyle mi? Gelene 4 gidene 5 atıyor, bir o kadar da gol kaçırıyor. Rakipleri bırakın pozisyona girmeyi, kendi yarı sahalarını dahi geçemiyorlar.



Eğer bu kirli düzen   paydaşları malum takımı ittirmeseler ligin sonucu şimdiden belli olacak. Yancı kuruluş rating yapamayacak, dekoder satamayacak. Malum takımın gelirleri düşecek ve tabii ki yıllardır önü kesilen takım Fenerbahçe yükselecek, olması gereken yere, zirveye gelecek. 

 

İsmail Hoca ve takım iyi yolda ilerliyor. Nazar değmez inşallah 🙏


Taraftar ise sonsuz bir destek durumunda gözüküyor. Maçlarda bu 
kirli düzen unsurları MHK hakemlerini, göstereceği protestolarla baskı altına almalı.

Ali Koç'un Uğur Dündar ile yaptığı programda açıklamalarına kısmen katılıyorum. Özellikle MHK içinde yerleşik İzmir Grubu hakemleri, kirli ilişkiler ve FETÖ konusundaki açıklamaları doğru, fakat siyasi erkin sütten çıkmış ak kaşık gibi masummuş algısı yaratılmasına kesinlikle karşıyım.

Ffsane Başkan Aziz Yıldırm'ın  bir söylemi var. 

HEPİNİZ ORADAYDINIZ.

 


             
                            

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet