FENERBAHÇE DOLU DİZGİN

Fenerbahçe 3 gün arayla oynadığı iki rakibine toplamda 12 gol attı. Gerçi rakiplerin ikisi de ligin dibine demir atmış zayıf takımlardı ama ne olursa olsun Fenerbahçe takımının oynadığı futbol, istek ve istikrar ile göz kamaştırıyor.



En büyük rakibi ise 3 gün önce aynı takımı Ali Maçalan marifetiyle yenmişti. Bakmayın skorun 3-0 olduğuna, son dakikaya kadar direnen rakibine karşı  90 ve 90+ dakikalarında bulduğu gollerle  skoru yakaladı.

Fenerbahçe  ise maçın başından sonuna kadar girdiği sayısız gol fırsatının ancak 7 tanesini gol yapabildi. Rakip Konyaspor maçın sonuna kadar göremediği Fenerbahçe kalesine 90. dakikada attığı güzel bir şutla tek golünü buldu.



Bu arada 2 haftadır Büyükekşi ve Zorbay marifetiyle cezalı olan Fred'in  takımın oyununa nasıl olumlu bir etki yarattığını gördük. Büyükekşi futboldan anlamıyor ama Fenerbahçe  takımının oyunun nasıl kesebileceği kulağına fısıldanıyordur.

Sakın malum takımın eksik futbolcular oynadığımız oyunu olumsuz etkiliyor palavralarına inanmayın. Fenerbahçe haftalardır devşirme stoperlerle oynuyor. Sakatlar iyileşirse TFF devreye giriyor ve sudan sebeplerle hakemlerine gösterttiği kartlarla Fenerbahçeli futbolcuları cezalı hale getiriyor. En son İstanbulspor maçında Fred ve İrfan Can cezalı değil miydi?

Konyaspor maçında Djiku, Becao ve Osayi sakatlık ve Afrika Kupası maçları nedeniyle kadroya giremediler. Bu sezon sonuna kadar bu iş böyle gidecek. TFF ve Büyükekşi hakem kararlarıyla Fenerbahçe'nin önünü kesmeye çalışacak. Kâh yanlış hakem kararlarıyla Fenerbahçe'nin puanlarını gasp edecek. Kâh gösterttiği ucuz kartlarla Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularını cezalı duruma getirecek. Bir de eline fırsat geçtikçe  malum takım lehine fikstür şikesi yapacak.  Aynen ligleri süresiz erteledim kararıyla yaptığı gibi. 

Fenerbahçe Takımı ise mücadelesini sahada onurlu bir şekilde sürdürüyor ve sürdürmeye devam edecek. Bu sezon  Fenerbahçe takımını kadrosunu karakterli futbolcular oluşturuyor. Başta 37  lik delikanlı Dzeko olmak üzere her biri ayrı bir değer. İsmail Kartal'ın yönetiminde  siyasi erk ve malum yapının uzantıları TFF ve rakibine karşı bu onurlu mücadeleyi verecektir.




KADIKÖY'DE KARA GECE TAGİ KOMEDİSİ 😅

Malum takımın taraftarı dün akşam #KadikoydeKaraGec tagi açmış. 😃Fenerbahçe Takımının kazandığı penaltının penaltı olmadığını iddia ediyorlar. Hakem camiası ise aksini iddia ediyor. Fırat Aydınus'un pozisyon ile ilgili yorumunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. 
Evet bir kara gece var ama kimin için acaba?
Fenerbahçe çatır çatır top oynamış ve 7 tane gol atmış İte kaka yürüyen takımın taraftarı  üzülmesin de kim üzülsün? Bu gidişle GS Taraftarı daha çok kara gece yaşayacak.


 

https://youtu.be/EuDJZ4rjm7Q?feature=shared

  

  

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet