Türk Futbolunda Skandal Bitmiyor.

Türk Futbolunda gün geçmiyor ki yeni bir skandal olmasın. Sezon başından beri skandal hakem kararlarıyla malum takım iteklenerek Fenerbahçe'nin arkasında zirvede kalması sağlandı. Hakem kararları o kadar rahatsız edici boyuta geldi ki   Beşiktaş stadında  TFF Başkanı Büyükekşi büyük bir protesto ile karşı karşıya kaldı ve stadı terk etmek zorunda kaldı. Fakat bu protestoya rağmen Büyükekşi geri adım atmadı ve inatla malum takım lehine çalışmalarına devam etti.

Sonunda Ankara'da Halil Umut Meler Ankaragücü Başkanı tarafından yumruklandı. Perşembenin  gelişi çarşambadan belli olur derler. Onun için bu saldırıdan dolayı pek de şaşırılmadı.

Bu kaostan Büyükekşi hemen faydalanmaya çalıştı. Süresiz ertelediği ligi 2 gün sonra malum takım lehine fikstürü değiştirerek tekrar başlattı.

Tekrar başlayan ligin ilk maçında ise Fenerbahçe'yi Zorbay'a doğrattı. Puanını çalamıyorsan en iyi adamlarını çal prensibiyle Fred'i sudan bir sebeple oyundan attırdı. Amaç bir sonraki derbi maçında  Fenerbahçe'yi  sistemli oyununda en önemli silahı Fred'siz bırakmaktı.



Asıl bomba ise derbi maçı sonrası süper kupa finali öncesi Riyad'da patladı.

Türk Halkının kırmızı çizgisi olan Atatürk ve İstiklal Marşına yapılan çirkin saldırıya ne Fenerbahçe ne de Galatasaray yönetimleri kayıtsız kalamazlardı. Türkiye'den gelen taraftarlarının sesini dinlediler. Gerekeni yaptılar ve maça çıkmadılar.



Her iki kulübü de kutlarım.

Yaşanan bu büyük skandalın arkasından ise yapılan açıklamalar daha da büyük bir skandal idi.

Belirli kişiler tarafından siyasi erkin söz konusu maçın Suudi Arabistan'da oynanmasında bir ilgisi olmadığı dile getirildi. Büyükekşi sütten çıkmış ak kaşık oldu. Bütün fatura kulüplere ve özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a kesildi. Komediden öte .

Siyasi yazıları ile tanınan ve bağlı bulunduğu toplumda düşkün ilan edilmiş bir yazar  doğru olmayan açıklamalarda bulundu. Fakat Fenerbahçe Spor Kulübü bu konuda gereken açıklamayı yaparak şahsı doğruları konuşması konusunda uyardı.



Bu platformda Ali Koç'u defalarca eleştirmişimdir fakat Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak bu olayda sonuna kadar arkasında durmak Fenerbahçeliliğimin gereğidir.

Pazar günü ligler yeniden başlıyor. Fenerbahçe İstanbulspor ile oynayacak. 

Büyükekşi özellikle Suudi Arabistan'da yediği tokadın acısını Fenerbahçe'den çıkartmak isteyecektir.

 


 

 

 


Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet