Fenerbahçe Kazanmaya Devam Ediyor #Fenerbahce

 


Sezon başından beri takım olarak  çatır çatır top oynuyor.. Gelene 4 gidene 5 tane gol atıyor. Son maçında oyun seviyen biraz düşse dahi yine sayısız gol fırsatı yakaladı, penaltı kaçırdı ve direklere takıldı. Sonunda buz gibi tertemiz bir golle bileğinin hakkıyla maçı kazandı.

 


Maçtan sonra malum takımın troll taraftarları sosyal medyada golün ofsayt olduğu algısı yaratmaya çalışsa da Türkiye'deki bilumum hakem otoritesi golün tertemiz olduğunu tescilledi..



 

Ertesi gün ise rakibin malum takım çıktığı maçta arka arkaya 3 tane pas yapamadı, rakibi karşısında bocaladı. Rakibinin şaibeli oyuncusu önce kendi kalesine komik bir gol attı, Daha sonra kazanılan penaltıyı evlere şenlik şekilde kaleciye teslim etti. Maçın sonlarına doğru ise  Barış artistik bir hareketle takımına şaibeli bir penaltı kazandırdı ve bu penaltıyla da maç kazanıldı.

 

Sezon başından beri her hafta benzer bir tiyatro oynanıyor.  Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan futbol seviyesi açısından  en az 2-3  gömlek Fenerbahçe lehine fark var. Bunu Türkiye'de fanatik olmayan futboldan anlayan herkes söylüyor. 

 Fakat bu fark ne yazık ki puan cetvelinde gözükmüyor.

 

Çünkü neden?

 

Galatasaray Takımı Fenerbahçe'yi zirvede takip edebilsin diye destekleniyor. Büyükekşi yönetimindeki TFFF ve güdümündeki MHK hakemleri marifetiyle sezon başından beri bu çirkin oyuna devam ediyorlar.

Futbolun marka değerini yükseltmek cümlesi ağzından düşmeyen Büyükekşi herhalde yarattığı bu sahte rekabet ortamı ile marka değerini yükselteceğini sanıyor. Oysa sayesinde Türk Futbolu git gide dibe sürükleniyor, batıyor.

Gelecek hafta iteklenen takım Trabzonspor deplasmanına giderken Fenerbahçe evinde Samsunspor ile oynayacak. Sakın malum takımın olası bir puan kaybından falan bahsetmeyin. Çünkü geçmiş yıllar gösterdi ki bu iki camia arasındaki mücadelelerde öncellikle kimin puana ihtiyacı varsa o puan ihtiyacı olana verilir. Camiaların kardeşliği😆 Zaten aksi bir duruma Büyükekşi güdümündeki MHK hakemleri müsaade etmez.


 Fenerbahçe ise bu kirli düzene karşı her zaman olduğu gibi sahaya çıkacak ve mücadelesini ortaya koyacaktır. Sahada sadece rakiplerine karşı değil talimatlı MHK hakemlerine karşı da mücadele etmeye çalışacaktır.


 



Bonnuci transferi sakatlıklardan dolayı takımda oluşan stoper pozisyonundaki sıkıntılara çözüm olacaktır.

 





Ayrıca Kruniç transferi de orta sahada takıma yeni bir güç katacaktır. Çünkü sezona  çok iyi bir giriş yapan İsmail Yüksek'in son dönemlerde düşen form grafiği zaman zaman sıkıntı yaratıyordu.

 

 




 

Yorumlar

POPÜLER YAYINLAR

Olimpiakos Maçı ve İsmail Kartal

Trabzon'da Fenerbahçe'ye Yine İğrenç Saldırı #TrabzondaKaraGece

Pelkas Kadıköy'den Vurdu Trabzon'da Gol Oldu

Kirli Düzen

Yağmurlarla,Çamurlarla İstanbul'da Deplasmanda

FENERBAHÇE ALT YAPISI

MHK'da Rezalet